Kim Kardashian: Ελπίζουμε να μην γίνει τάση το ανατριχιαστικό της κολιέ!

29.08.2018
Kim Kardashian: Ελπίζουμε να μην γίνει τάση το ανατριχιαστικό της κολιέ!
Φτάσαμε στο άκρον άωτον της "κιμ-καρντασιανικής" παράνοιας;!

Το μέλλον της μόδας είναι εδώ! Αλλά μάλλον εμείς δεν είμαστε έτοιμοι να το ζήσουμε... Η A.Human όμως, μια έκθεση με body modification ενθέματα, κάνει το βήμα και προτείνει τα πιο "μόνιμα" αξεσουάρ μόδας που είδαμε ποτέ!

Η Kim Kardashian West και η Chrissy Teigen ήταν ανάμεσα στις πρώτες που πήραν στα χέρια τους τα νέα αξεσουάρ και δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν μαζί τους...

Η Kim φωτογραφήθηκε με ένα κολιέ που κινείται με κάθε παλμό της καρδιάς της ενώ η Chrissy Teigen φόρεσε ένα ένθεμα που προσομοιάζει φτερά στο στέρνο της.

Chrissy Teigen

Όλα αυτά και πολλά ακόμα θα είναι σητ διάθεση του κοινού στην επερχόμενη έκθεση A.Human που θα λανσαριστεί στο πλαίσιο της New York Fashion Week. Η έκθεση μελετά την μόδα σαν κάτι που είναι κομμάτι του καθενός σε αντίθεση με κάτι που απλά φοράμε.

Αίσθηση έχουν προκαλέσει ακόμα τα "βιολογικά τακούνια": ένα ένθεμα που προορίζεται για τις... φτέρνες σου και έχει σχήμα... κοχυλιού!

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 5 εώς τις 30 Σεπτεμβρίου κι αν βρεθείς στην Νέα Υόρκη εκείνο τον καιρό μπορείς να την αναζητήσεις στην οδό Mercer 48!