Kylie Jenner: Φοράει τα πιο hot sneakers της σεζόν! Έτσι θα γίνουν δικά σου...

29.08.2018
Kylie Jenner: Φοράει τα πιο hot sneakers της σεζόν! Έτσι θα γίνουν δικά σου...
Έρχονται από τα 90s και είναι ό,τι πιο ωραίο θα φορέσεις φέτος!

Το 1997 ήταν η χρονιά που ήρθε στον κόσμο η Kylie Jenner και επίσης, το απόλυτο chunky sneakers, Falcon Dorf των adidas Originals!

Διάβασε επίσης: Ο πραγματικός λόγος που η Kylie Jenner αφαίρεσε τα επιθέματα από τα χείλη της είναι καθαρά… επαγγελματικός

Σήμερα, η Jenner και η adidas ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το νέο ανανεωμένο Flacon, ένα τολμηρό statement shoe που θα κάνει και φέτος τα sneakers το απόλυτο fashion item! «Λατρεύω το στυλ των ‘90s», αποκαλύπτει η Jenner. «Έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολλές από τις χρωματικές παλέτες της συλλογής μου και σίγουρα αυτά τα looks είναι ένα throwback σε εκείνη την εποχή»!



Τα νέα Falcon μοιάζουν ρετρό αλλά και φρέσκα με αποχρώσεις του γκρι, ροζ και του μπλε αλλά και μία super minimal μαύρη εκδοχή. Ένα κλασικό πλέγμα και κομψές σουέντ λεπτομέρειες κυριαρχούν στο νέο Falcon ενώ το σύνολο γίνεται ακόμα πιο cool από μικρά και διακριτικά ανακλαστικά στοιχεία! Η Kylie συνδύασε τα δικά της ροζ Falcon με ένα cargo παντελόνι και λευκό t-shirt αλλά και με μαύρη ποδηλατική βερμούδα!

Εσύ; Πώς θα τα φορούσες; Τα νέα Falcon θα βρίσκονται στο adidas Originals store (Αθηναΐδος 5 & Καλαμιώτου, Αθήνα), σε επιλεγμένα sneaker stores και στο adidas.gr από τις 06/09.