Τα μόνα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου!

07.10.2018
Τα μόνα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου!
Πέντε είναι αρκετά! Τα έχεις όμως, όλα; Αν ναι, είσαι έτοιμη για τη νέα σεζόν!

Τα παπούτσια έχουν επισήμως αναδειχθεί σε γυναικείο φετίχ, οι τσάντες δεν είναι ποτέ αρκετές και όσο για τα κοσμήματα, αλλάζουν τάσεις τόσο συχνά όσο τα ρούχα μας! Αν μιλάμε όμως για το φετινό Φθινόπωρο, 5 αξεσουάρ είναι υπεραρκετά για να χαρίσουν χρώμα σε κάθε σου εμφάνιση.

#1 Slouchy boots

Είναι η απόλυτη επιστροφή των 80s συμπυκνωμενή σε μία μπότα! Η 'τσαλακωμένη' τους όψη κάνει τα πόδια να μοιάζουν πιο ψηλά και λεπτά ενώ φέρνουν κάθε outfit στο 2018, όσο απλό κι αν είναι. Δες επίσης: Εσύ θα φορέσεις αυτή την 80s τάση στις μπότες της νέας σεζόν;

#2 Κλασικό μαντήλι

Όπως εκείνα που σχεδίαζε στα 80s ο οίκος Versace. Κρίκοι, χρυσές αλυσίδες, μαίανδροι και μέδουσες μπλέκονται δημιουργικά, σε έντονο φόντο και βασικά χρώματα. Επένδυσε σε ένα τέτοιο μετσξωτό μαντήλι και σου εγγυώμαι πως δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Δες τρόπους να το φορέσεις: Αυτή η αναπάντεχη τάση του Φθινοπώρου, έχει άρωμα Ιταλίας!

#3 Statement τσάντα

Είναι τάση αλλά είναι και κάπως διαχρονική. Αν σκεφτεί κανείς πως μέχρι και η αμφιλεγόμενη saddle bag έχει φέτος κάνει comeback, το καταλαβαίνει: η ντουλάπα όλων πρέπει να περιέχει μία τουλάχιστον τσάντα με statement σχέδιο.

#4 80s σκουλαρίκια

Είναι μεγάλα, είναι κραυγαλέα, είναι (κυρίως) χρυσά και γίνονται ακόμα πιο θεαματικά όταν έχουν και πέτρες. Τα 80s σκουλαρίκια είναι το απόγειο των maximal κοσμημάτων και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην τα υιοθετήσεις αφού ζωντανεύουν πανεύκολα κάθε λιτό, μίνιμαλ look σου.

#5 Western μπότες

Φέτος, όπως κατάλαβες, θα φοράμε μόνο μποτές! Οι influencers παγκοσμίως έχουν ήδη δείξει ιδιαίτερη προτίμηση στις κλασικές καουμπόικες μπότες που προσθέτουν μια aggressive αλλά και boho πινελιά σε κάθε εμφάνιση. Θα φορεθούν πολύ με αέρινα φορέματα, ζιπ κιλότ, βερμούδες αλλά και μάξι φούστες.