Βρήκαμε το ταγιέρ που έχει κατακτήσει τα social media!

04.09.2018
Βρήκαμε το ταγιέρ που έχει κατακτήσει τα social media!
Οι influencers το έχουν ήδη ξεχωρίσει και είναι πλέον sold out!

Τίποτα δεν λέει "Φθινόπωρο 2018" περισσότερο από ένα κοτλέ ντε πιες. Το λατρεμένο ύφασμα των 70s (και των Βρετανών) έχει πλέον επιστρέψει δυναμικά και χαρίζει ρετρό γοητεία σε κάθε εμφάνιση. Στο ζενίθ του, το κοτλέ ντύνεται με πλούσιες πορτοκαλί και καφέ αποχρώσεις ή γλυκό γαλάζιο (το απόλυτο χρώμα της σεζόν) και μετατρέπεται σε παιχνιδιάρικο ταγιέρ ή κομψό κοστούμι.

Αυτό, βέβαια, οι influencers το έχουν εδώ και καιρό παρατηρήσει με αποτέλεσμα το πιο προσιτό αλλά και λαχταριστό παστέλ ταγιέρ των H&M να έχει ήδη εξαντληθεί! Έχοντας εξαφανιστεί από τα ράφια, ωστόσο, έχει αποτυπωθεί παντού στα social media ενώ δεν αποκλείεται να το ξαναδούμε σύντομα και στα καταστήματα, δεδομένης της επιτυχίας του.

Με κόστος συνολικά 100 ευρώ, μακριά εφαρμογή στο blazer και κοντή μίνι φούστα, ήταν αναμενόμενο πως θα γνωρίσει την λατρεία των fashionistas ανά τον κόσμο. Μέχρι, λοιπόν, να ξαναεμφανιστεί στα καταστήματα, δες πώς το φόρεσαν 3 αγαπημένα it girls και... τρέξε να κάνεις δικά σου τα κοτλέ ταγιέρ και κοστούμια που είναι ακόμα διαθέσιμα από τα αγαπημένα μας high street brands.

Δες επίσης: Αντίο mom jeans! Το πιο hot trend στα τζιν του Φθινοπώρου είναι εδώ!

Η Hanna Robinson το φόρεσε με ένα λευκό t-shirt και λεπτά χρυσά κολιέ. Το look δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς το κοντό ανέμελο καρέ της.

Μια ψάθινη τσάντα έκανε το κατα βάση, χειμερινό ύφασμα, λίγο πιο καλοκαιρινό για τον Σεπτέμβριο.

Δες επίσης: Τα μόνα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου!

Η Milla Kuoksa συνδύασε το δικό της ακόμα πιο τολμηρά, με ένα ζευγάρι λευκές midi μπότες.

Διάβασε επίσης: 5+1 τρόποι να φορέσεις το μπλε αυτό το Φθινόπωρο