Kate Middleton: Το αγαπημένο της στυλ έγινε τάση! Να πώς θα το φορέσεις.

25.09.2018
Kate Middleton: Το αγαπημένο της στυλ έγινε τάση! Να πώς θα το φορέσεις.
Το ταγιέρ πολλές το φόρεσαν αλλά καμία σαν τη δούκισσα του Cambrige, Kate Middleton. Όσο αγαπάει η Meghan Markle τα μίντι φορέματα στις εμφανίσεις της μετά τον γάμο, άλλο τόσο λατρεύει η Kate τα κομψά ταγιέρ! Και φέτος τα ταγιέρ είναι η απόλυτη τάση.

Έχοντας χάσει τον αποκλειστικά σοβαρό τους χαρακτήρα, τα ταγιέρ φέτος θα φορεθούν από κάθε ηλικία και σε κάθε περίσταση: από το σχολείο μέχρι το γραφείο και από το πρωί ως το βράδυ!

Διάβασε επίσης: Kate Middleton - Είναι επίσημο! Το χρώμα της επιλογής της είναι το πιο hot της σεζόν!

Δίχως αμφιβολία, η πιο trendy εκδοχή του ταγιέρ δεν είναι άλλη από το κοτλέ ή το καρό. Στα καταστήματα ωστόσο κυκλοφορούν ήδη τόσα διαφορετικά σετ που δεν θα δυσκολευτείς να εντοπίσεις το δική σου αγαπημένο.

Δες παρακάτω πώς θα φορέσεις το λατρεμένο ταγιέρ της Kate Middleton το 2018!

#1 Πες όχι στην pencil φούστα

Αντιθέτως προτίμησε μια πιο νεανική εκδοχή με Α line ή κλος φούστα!

Διάβασε επίσης: Kate Middleton - Έχει το τέλειο tip για άψογες εμφανίσεις με γόβες

#2 Τόλμησε με ένα μοτίβο!

Ένα ασυνήθιστο μοτίβο ή ένα μπροκάρ ύφασματα θα κάνει το κλασικό ταγιέρ, statement!Συνδύασέ το με κλασικά αξεσουάρ και είσαι έτοιμη.

#3 Κλασικό μοτίβο; Σύγχρονα αξεσουάρ!

Εφάρμοσε τον ίδιο κανόνα, αντιστρόφως: επιλέγοντας κλασικά μοτίβα με edgy αξεσουάρ από pvc, μεταλλιζέ υφάσματα και έντονες υφές.

Διάβασε επίσης: Βρήκαμε το ταγιέρ που έχει κατακτήσει τα social media!

#4 Ψάξε τη λεπτομέρεια

Εκείνη που θα κάνει τη διαφορά σε ένα μονόχρωμο ταγιέρ. Είτε μιλάμε για μια κουφόπιετα, είτε για ιδιαίτερα κουμπιά, είναι απαραίτητη για να μην δείχνει το απλό, βασικό ταγιέρ, βαρετό.

#5 Μπέρδεψέ τα!

Το ταγιέρ του 2018 δεν είναι απαραίτητα... ταιριαστό. Μπλέξε λοιπόν μια φούστα με ένα blazer με τέτοιον τρόπο ώστε και πάλι να μοιάζουν σαν ταγιέρ. Μπορεί δηλαδή να μοιράζονται το ίδιο μοτίβο αλλά σε άλλο μέγεθος ή χρώμα, ή ακόμα να είναι μονόχρωμα αλλά από μία και μόνο χρωματική ομάδα.

(φωτογραφίες @streettrends)

Διάβασε επίσης: Eva Mendes: Φοράει -μαζί- δύο φθινοπωρινές τάσεις με τον πιο εντυπωσιακό και σέξι τρόπο!