Kate Middleton: Η κολλήτη της αντέγραψε το... νυφικό της;! [photos]

25.09.2018
Kate Middleton: Η κολλήτη της αντέγραψε το... νυφικό της;! [photos]
Η καλύτερη φίλη της δούκισσας του Cambridge, Sophie Carter ανέβηκε προχτές τα σκαλιά της εκκλησίας. Και ενώ η ίδια παραβρέθηκε, μαζί με την οικογένειά της, στον γάμο το ενδιαφέρον έκλεψε το νυφικό της Sophie που... κάτι μας θύμιζε!

Η νονά της μικρής Charlotte και κολλητή της Kate Middleton, Sophie Carter επέλεξε για την ξεχωριστή της ημέρα ένα φόρεμα που έμοιαζε υπέρβολικά πολύ με εκείνο της φίλης της!

Διάβασε επίσης: Kate Middleton: Το αγαπημένο της στυλ έγινε τάση! Να πώς θα το φορέσεις.

Με δαντελένιο μπούστο, μακριά μανίκια και βαθύ V ντεκολτέ, το νυφικό της Sophie θα μπορούσε να έχει σχεδιαστεί από τη Sarah Burton του οίκου Alexande McQueen που έγινε γνωστή παντού μετά τον βασιλικό γάμο της Kate Middleton το 2011.

Το φόρεμα της Sophie ωστόσο είχε μια μάξι φούστα από μεταξωτό κρεπ ύφασμα και όχι την εντυπωσιακή τούλινη της Kate ενώ, φυσικά, έλειπε και η διαμαντένια τιάρα που είχε φορέσει η δούκισσα του Cambridge.

Με τη φιλία των γυναικών να μετράει τουλάχιστον μια δεκαετία, φαίνεται περίεργο να μην είχε δει η Kate το νυφικό της Sophie νωρίτερα αν και μάλλον πρόκειται για ένα αθώο περιστατικό με την δεύτερη να εμπνεύστηκε, ακόμα και υποσυνείδητα, από το περίφημο νυφικό της Kate που ακόμα αναπαράγεται κατά κόρον!

Διάβασε επίσης: Από την Diana ως την Chiara: 10 celebrity νυφικά με (σχεδόν) αμύθητο κόστος!