Meghan Markle: Φόρεσε τολμηρά ένα στυλιστικό "λάθος" και κανείς δεν το πρόσεξε!

25.09.2018
Meghan Markle: Φόρεσε τολμηρά ένα στυλιστικό "λάθος" και κανείς δεν το πρόσεξε!
H δούκισσα του Sussex δε φοβάται την αστυνομία της μόδας! Στην τελευταία της εμφάνιση στο πλευρό του πρίγκιπα Harry, φόρεσε ένα "faux pas" συνδυασμό και, ως συνήθως, το έκανε με τόση χάρη που κανείς δεν το κατάλαβε.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex βρέθηκαν χτες το απόγευμα στο Loughborough University προκειμένου να παρακουλοθήσουν τα Coach Core Awards, που τιμούν νεαρούς αθλητές και μελλοντικούς προπονητές.

Διάβασε επίσης: Kate Middleton: Η κολλήτη της αντέγραψε το... νυφικό της;! [photos]

Για χάρη της casual αλλά και επίσημης παράλληλα περίστασης, η Meghan φόρεσε ένα ασύμμετρο κομψό τοπ του οίκου Oscar de la Renta το οποίο και συνδύασε με ένα στενό μαύρο παντελόνι Altuzarra. Η Meghan ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες με το οποίο, όπως είδαμε δεν δίστασε να παίξει και λίγο softball!

Παρ'όλο που το look της κινήθηκε για μία ακόμα φορά σε χαμηλούς τόνους, αυτό που έκανε εντύπωση είναι πως τόλμησε τον "απαγορευμένο" συνδυασμό του μπλε με το μαύρο. Να σου θυμήσουμε βέβαια πως η Meghan, πριν να γίνει δούκισσα, διατηρούσε το δικό της lifestyle blog και ήταν πολύ εξοικειωμένη με τον κόσμο της μόδας. Γι'αυτό άλλωστε και κατάφερε να συνδυάσει το μαύρο με το μπλε με τον πιο επιτυχημένο τρόπο, δίνοντας έτσι σύγχρονο στυλ στο λιτό look της.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle - Το σχεδόν σκανδαλιστικό look της Δούκισσας που "ξέφυγε" από τη Βασίλισσα

Ένα ακόμα γεγονός που συζητήθηκε πολύ είναι πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τη Meghan με απόλυτα ίσια μαλλιά: ένα look που κάποιοι αγάπησαν ενώ άλλους άφησε αδιάφορους.