Meghan Markle: Κι όμως! Φόρεσε ένα διάφανο φόρεμα με τις "ευλογίες" του πρωτοκόλλου

26.09.2018
Meghan Markle: Κι όμως! Φόρεσε ένα διάφανο φόρεμα με τις "ευλογίες" του πρωτοκόλλου
Η τελευταία εμφάνιση της Meghan είναι ίσως και η πιο κομψή της ως τώρα. Η δούκισσα επέλεξε ένα κομψό, μίντι φόρεμα για την πρώτη της solo εμφάνιση στα εγκαίνια της έκθεσης Oceania στο Royal Academy of Arts στο Λονδίνο.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle - Όλα όσα δεν θα φορέσει ποτέ ξανά, ως μέλος της βασιλικής οικογένειας

Μετά τα μπεζ και ροζ ταγιέρ αλλά και το σέξι μίνι φόρεμα που "έριξε" το ίντερνετ, η Meghan Markle επέλεξε μία δημιουργία της σχεδιάστριας Clare Waight Keller, του οίκου Givenchy, με μπούστο από βελούδο, διάφανα σιφόν μανίκια και ένα κομψό μα τολμηρό σκίσιμο μπροστά. Κι αν αναρωτιέσαι πού έχεις ξανακούσει αυτό το όνομα, να σου θυμίσω πως η ίδια σχεδίασε και το νυφικό της Meghan αλλά και πολλά από τα σύνολα που έχει φορέσει ως τώρα στις δημόσιες εμφανίσεις της μετά τον γάμο.

Η Meghan μετράει πλέον 4 μήνες (και δεκάδες επίσημες εμφανίσεις) ως μέλος της βασιλικής οικογένειας μα η χτεσινή ήταν ιδιαίτερη αφού για πρώτη φορά εμφανίστηκε μόνη της. Το total black look της υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της βραδιάς αφού ήταν αδιαμφισβήτητα το πιο αριστοκρατικό που έχει φορέσει ως τώρα.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Αυτό το επίθετο θα δώσουν στα παιδιά τους

Σύμφωνα με το Twitter του Kensington Palace

Η δούκισσα θα δει εκθέματα από περιοχές όπως η Νέα Ζηλανδία, τα Fiji, το Βασίλειο της Tonga και την Αυστραλία, τις οποίες θα επισκεφτεί μαζί με τον δούκα του Sussex μέσα στον Οκτώβριο.

Μια ανάσα πριν από το πρώτο της βασιλικό tour, η Meghan Markle απέδειξε πως πλέον είναι ένα αληθινό μέλος της βασιλικής οικογένειας.