Φόρα τα πιο τολμηρά trends σαν την 52χρονη Cindy Crawford!

26.09.2018
Φόρα τα πιο τολμηρά trends σαν την 52χρονη Cindy Crawford!
Κάποια trends είναι ευκολοφόρετα και κάποια άλλα, όσο κι αν θεωρούνται διαχρονικά, μοιάζουν αρκετά τολμηρά! Κι αν στα 20 τα πράγματα είναι πιο απλά, όταν έχεις περάσει και τα 50, οι επιλογές μοιάζουν να λιγοστεύουν.

Εσύ θα φορούσες animal print διαφάνεια και δέρμα στα 52; Η Cindy Crawford το τόλμησε και έκλεψε τις εντυπώσεις στο χτεσινοβραδινό show Saint Laurent!

Διάβασε επίσης: Cindy Crawford: Έτσι γιόρτασε τα 20 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της

Η 17χρονη Kaia Gerber περπάτησε στην πασαρέλα για χάρη του διάσημο γαλλικού οίκου και η μητέρα της, Cindy, δεν θα μπορούσε παρά να είναι εκεί για να την χειροκροτήσει. Αντίθετα όμως με ό,τι θα πίστευε κανείς, η εμφάνιση που θα μας μείνει αξέχαστη ήταν εκείνη της μαμάς και όχι της κόρης.

Το supermodel των 90s φόρεσε ένα στενό δερμάτινο παντελόνι και μια αέρινη λεοπάρ μπλούζα από σιφόν και το έκανε καλύτερα από κάθε 20χρονη! Η Cindy ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μαύρα λεπτά πέδιλα και απέδειξε πως ενώ έχει αποσυρθεί από τις πασαρέλες παραμένει μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της showbiz.

Διάβασε επίσης: WOKEUPTHISWAYchallenge: Η Cindy Crawford αποδέχεται την πρόκληση και ποζάρει χωρίς μακιγιάζ στα 52 της

Αν πιστεύεις, δε, πως το μυστικό της εμφάνισής της έγκειται στο ακόμα υπέροχο κορμί της, δεν έχεις δίκιο. Μπορείς να υιοθετήσεις και εσύ το ημιδιάφανο λεοπάρ και το δέρμα!

Επίλεξε ένα παντελόνι ή μία pencil φούστα από δέρμα και συνδύασέ τη με μία λεοπάρ μπλούζα σε φαρδιά γραμμή. Η αντίθεση ανάμεσα στο στενό κάτω και το φαρδύ πάνω μέρος θα σου χαρίσει σιλουέτα "κλεψύδρα" στο λεπτό. Ολοκλήρωσε το look με ψηλά παπούτσια σε nude απόχρωση για να κερδίσεις λίγους ακόμα πόντους και είσαι έτοιμη.

Διάβασε επίσης: Kaia Gerber - Η 16χρονη κόρη της Cindy Crawford στην καμπάνια του Karl Lagerfeld! [photos]