Η Kate στα στυλιστικά χνάρια της Meghan - Ή μήπως το αντίθετο;

31.10.2018
Η Kate στα στυλιστικά χνάρια της Meghan - Ή μήπως το αντίθετο;
Η χθεσινή εμφάνιση της δούκισσας του Cambridge κάτι μας θύμισε!

Μπορεί τα φώτα να είναι όλα στραμένα επάνω στη δούκισσα του Sussex αυτό τον καιρό, αφενός γιατί πρόσφαστα ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της, αφετέρου γιατί βρίσκεται στην... άλλη άκρη του κόσμου, πραγματοποιώντας επίσημη περιοδεία μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry, όμως και η συννυφάδα, Kate έχει επιστρέψει δυναμικά στην ενεργό δράση.

Διάβασε επίσης: Kate Middleton: Η ουλή στο πρόσωπό της και η εξήγηση του παλατιού

Η άδεια μητρότητας που απολάμβανε μετά τη γέννηση και του τρίτου της παιδιού, πρίγκιπα Louis, τελείωσε και έτσι η δούκισσα του Cambidge επέστρεψε στην ενεργό δράση και μάλιστα δυναμικά με τη μία επίσημη εκδήλωση στην οποία οφείλει να δίνει το "παρών" να διαδέχεται αμέσως την επόμενη!

Στην πιο πρόσφατη, εμφανίστηκε μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William καθώς επισκέφτηκαν το Royal Foundation's Coach Core στο Essex και, φυσικά, η κομψή, casual εμφάνισή της ήταν αυτή που σχολιάστηκε περισσότερο από όλα. Εκτός από την... αδυναμία της πάλι!

Ιδού η Kate, που όμως... κάτι μας θύμισε!

Ε, ναι.. καλά το κατάλαβες! Είναι πολύ πρόσφατη η ανάλογη εικόνα της συννυφάδας και έτερης δούκισσας Meghan με μαύρο ζιβάγκο και καρό σακάκι και δεν μπορεί να μην την ανακαλέσεις.

Μήπως όμως τελικά δεν εμπνεύστηκε η Kate από τη Meghan αλλά έγινε το αντίστροφο; Γιατί, όπως φαίνεται, η εμφάνιση αυτή της δούκισσας του Cambidge με μαύρο skiny παντελόνι, μαύρο ζιβάγκο και διάφορα τζάκετς και σακάκια από πάνω είναι μάλλον κάτι σαν... στολή!

Όπως και να έχει.. Και οι δυο δούκισσες παραμένουν κομψότατες, ενώ το συγκεκριμένο λουκ μάλλον κατατάσσεται στα all time classics οπότε δικαιολογεί και την όποια εμμονή!