«Τι φοράει η Miuccia Prada;»: Ένας λογαριασμός social media αφιερωμένος στην ιέρεια της μόδας

31.10.2018
«Τι φοράει η Miuccia Prada;»: Ένας λογαριασμός social media αφιερωμένος στην ιέρεια της μόδας
Δεν είναι μυστικό ότι η Miuccia Prada είναι η μόδα προσωποποιημένη. Ως η διάσημη μητέρα του ιταλικού οίκου, η Μrs. P είναι ουσιαστικά η μάντισσα της μόδας – κοιτάζει το μέλλον και μας κάνει να επιθυμούμε πράγματα που ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα επιθυμούσαμε. Πάρε ένα νάιλον μπουφάν για παράδειγμα ή μια καπιτονέ- σατέν στέκα ή ένα μπρελόκ μίνι backpack που κοστίζει 400 ευρώ. Δεν υπάρχει κάτι που να μην σε εντυπωσιάσει.

Και εφόσον η μόδα έχει γίνει εμμονή, δικαιωματικά, υπάρχει ένας λογαριασμός Instagram αφιερωμένος στην Miuccia: το @whatmiuccia (συντομογραφία για το What Miuccia Wore).

Πρόκειται για ένα λογαριασμό που περιέχει μεγάλο αρχείο (91 φωτογραφίες μέχρι τώρα), όπου βρίσκει κανείς φωτογραφίες της Miuccia με λεπτομέρειες από την χρονολογία που τραβήχτηκαν αλλά και λεπτομερή περιγραφή των ρούχων που φοράει σε κάθε post. Θα δεις την Miuccia στο γραφείο, την Miuccia στο τηλέφωνο, την Miuccia να πίνει σαμπάνια, να συνομιλεί με την Cate Blanchett και σε πολλές άλλες στιγμές! Ουσιαστικά, είναι ο παράδεισος της Miuccia.

Διάβασε επίσης: Anna Wintour: Η εμβληματική διευθύντρια της Vogue σε ρόλο... μοντέλου!

Δυστυχώς, ακόμα δεν είναι γνωστό ποιος βρίσκεται πίσω από τον λογαριασμό @whatmiuccia του instagram και έτσι ο εμπνευστής και οι προθέσεις του παραμένουν ένα μυστήριο.

Ωστόσο, ένα ποστ που περιέχει ένα απόσπασμα δια στόματος της θρυλικής στυλίστριας Katie Grand, φαίνεται να αποσαφηνίζει κάπως τα πράγματα: «Μία φορά, στεκόταν στο στούντιο ντυμένη με ένα καθώς πρέπει λευκό φόρεμα με πτυχές, μόνο που μπορούσες να δεις κατευθείαν το ροζ εσώρουχο της. Δεν ξέρω αν η ίδια ήξερε ότι ήταν διαφανές ή όχι, αλλά αυτό που έβγαινε ήταν ένα μείγμα σοβαρότητας και συντηρητισμού όπου σε συνδυασμό με τη διαφάνεια ήταν κάτι αρκετά συγκλονιστικό που παρέπεμπε στην Prada και στην ίδια την Miuccia. Είναι μια αόρατη σεξoυαλικότητα που είναι εντελώς ενστικτώδης».

Αυτό το διάβασες; #totalwhitelook: 6 ιδέες για να το φορέσεις σωστά και μέσα στον χειμώνα

O λογαριασμός @whatmiuccia προσφέρει μια ματιά σε κάποιον του οποίου τα ρούχα είναι ένα βαρόμετρο για το πού βρίσκεται το στυλ. Πρόκειται για μια σειρά στιγμιότυπων του προσώπου του οποίου τα ένστικτα ορίζουν τις δικές μας ενδυματολογικές επιλογές. Και αν αυτή η συλλογή φωτογραφιών της Miuccia αποδεικνύει κάτι, είναι ότι εννέα φορές στις δέκα αυτά τα ένστικτα είναι απολύτως τέλεια.