Έχεις δει τα μποτάκια με θερμαινόμενο πάτο που λανσάρει ο Jimmy Choo;

16.02.2019
Έχεις δει τα μποτάκια με θερμαινόμενο πάτο που λανσάρει ο Jimmy Choo;
Μπορείς να ελέγξεις τη θερμοκρασία μέσω εφαρμογής στο κινητό σου.

Έχεις συνδυάσει το όνομά του με τις υπέρκομψες γόβες που στέκονται ως αντίπαλον δέος στις δημιουργίες των έτερων διασήμων σχεδιαστών παπουτσιών, Manolo Blahnik και Christian Louboutin. Ο Jimmy Choo όμως, δεν σχεδιάζει μόνο τέτοιου είδους υποδήματα.

Η τελευταία του δημιουργία έρχεται να ταράξεί τα ύδατα της "αγοράς" με ένα κομμάτι... "επιστημονικής φαντασίας". Μποτάκι με θερμαινόμενο πάτο! Όπως ακριβώς το ακούς.

Διάβασε επίσης: ΥSL vs Louboutin: ο πόλεμος της κόκκινης σόλας

Εκτός από την κομψότατη εξωτερική τους εμφάνιση, τα "έξυπνα" μποτάκια του Choo με το κωδικό όνομα "Voyager Boots" έχουν σχεδιαστεί με ενσωματωμένη την πιο προηγμένη τεχνολογία που κρατά τα πόδια σου ζεστά στο χιόνι, τη βροχή και τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες.

Το πιο ενδιαφέρον βέβαια είναι ότι μπορείς να ρυθμίσεις τη ζέστη που παρέχεται μέσω ειδικής εφαρμογής που μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου. Μέχρι 8 ώρες μπορεί να κρατήσει η ισχύς και μετά χρειάζεται φόρτιση εκ νέου!

Δες κι αυτό: 5 ρούχα και αξεσουάρ που μπορεί να βλάψουν την... υγεία σου

Εντυπωσιάστηκες; Μπορείς να εξασφαλίσεις το ζευγάρι σου μέσω προ-παραγγελίας προς το παρόν κάνοντας κλικ ΕΔΩ (στα €1.450 η τιμή του) ενώ μεταφέρουμε τις πληροφορίες του Harper's Bazaar που θέλουν το παπούτσι πολύ ελαφρύ, αντίθετα με ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Άντε.. Και οι γιορτές πλησιάζουν!