Vercase: Αναβίωσε δυο από τα πιο θρυλικά φορέματά του και έγραψε ιστορία

04.12.2018
Vercase: Αναβίωσε δυο από τα πιο θρυλικά φορέματά του και έγραψε ιστορία
Μεγάλες στιγμές του χθες στην πασαρέλα του σήμερα για τον διάσημο ιταλικό Οίκο.

Την ημέρα που θα γιόρταζε τα 72α γενέθλια του αδικοχαμένου αδελφού της, Gianni Vercase (2/12/2018), η Donatella, επέλεξε να παρουσιάσει στη Νέα Υόρκη το πρώτο ever Pre-Fall του Οίκου τους.

Τα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα που είχε στηθεί στο American Stock Exchange Building έγραψαν ιστορία, με δύο δημιουργίες να ξεχωρίζουν ιδιαίτερα.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle, Kate Middleton και Δήμητρα Μέρμηγκα: "Τρίδυμες" εμφανίσεις στο χρώμα του χειμώνα [photos]

Στο σόου αυτό, η Donatella Vercase επέλεξε να αναβιώσει δυο από τις πιο θρυλικές δημιουργίες του Οίκου. Η μεν πρώτη αφορά στο φόρεμα που συνδέθηκε άρρηκτα με την Jennifer Lopez, η οποία το υποστήριξε άψογα στο κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy το 2000, στο πλευρό του Diddy με τον οποίο τότε ήταν ζευγάρι.

Βέβαια, τον εντυπωσιακό αυτό φόρεμα είχε πρωτοφορεθεί λίγους μήνες νωρίτερα στην πασαρέλα από την Amber Valetta, η οποία φέτος κλήθηκε να ξανακάνει το ίδιο [η φωτό στο άνοιγμα του θέματος]

Με ιδιαίτερη συγκίνηση το διάσημο μοντέλο, 44 ετών σήμερα, μοιράστηκε εικόνες και από τις δυο εμφανίσεις της, με διαφορά 19 (!) χρόνων μεταξύ τους.

Το δεύτερο iconic dress που αναβίωσε στο φετινό σόου του Vercase ήταν το φόρεμα με τις παραμάνες που φόρεσε τόσο χαρακτηριστικά η Liz Hurley το 1994.

Διάβασε επίσης: Kim Kardashian: Μόλις φόρεσε το sparkling Versace που όλες ζηλέψαμε

Ιδού τα ντοκουμέντα από το χθες και το σήμερα. Η Liz ποζάρει με τον τότε αρραβωνιαστικό της, Hugh Grant, στο πλευρό της και αμέσως μετά, η Violetta Ceretti στη φετινή αναβίωση!