Η Kate Middleton φόρεσε το πιο χριστουγεννιάτικο φόρεμα - Πού μπορείς να το βρεις

12.12.2018
Η Kate Middleton φόρεσε το πιο χριστουγεννιάτικο φόρεμα - Πού μπορείς να το βρεις
Ακόμη μία κομψότατη εμφάνιση από τη δούκισσα του Cambridge.

Και ενώ η Meghan Markle έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στη σκηνή των Βρετανικών βραβείων Μόδας, η Kate Middleton πραγματοποιούσε ακόμη μία επίσημη επίσκεψη με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William.

To Evelina London Children's Hospital επισκέφτηκαν ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge. Πρόκειται για ένα νοσοκομείο που φιλοξενεί παιδιά με σπάνια ιατρικά νοσήματα, με τα οποία το royal ζεύγος πέρασε αρκετή ώρα, μιλώντας και παίζοντας διάφορα παιχνίδια.

Μία φίρμα που έχει αγαπήσει πολύ επέλεξε για την περίσταση η 36χρονη Kate, σε ένα πολύ εορταστικό μοτίβο. Το πράσινο, κυπαρισσί, πουά L.K.Bennett φόρεμα που διάλεξε ήταν κομψότατο και καταλληλότατο για την επίσκεψη, όμως ίσως να λειτούργησε σαν "κόκκινο" πανί για τον σύζυγό της, ο οποίος πρόσφατα την είχε αποκαλέσει "χριστουγεννιάτικο δέντρο" κατά την πρόσφατη επίσκεψή τους στην Κύπρο, όπου είχε επιλέξει κάτι επίσης πράσινο!

Οι δυο τους συνηθίζουν να αστειεύονται δημοσίως, όμως σε αυτή την περίπτωση, μάλλον δεν καταγράφηκε κάτι "αξειοσημείωτο".

Η εμφάνισή της συμπληρώθηκε από ένα LK Bennett clutch στο ίδιο χρώμα, ένα ζευγάρι γόβες Gianvito Rossi, ιδίας απόχρωσης επίσης και κοσμήματα με την υπογραφή Annoushka Pearl και Kiki Diamond

Το φόρεμα της Kate έχει γίνει ανάρπαστο και μπορείς ακόμη να το κάνεις δικό σου έναντι £325 (€358) κάνοντας κλικ ΕΔΩ