Με άρωμα... Frankenstein η κολεξιόν Prada Φθινόπωρο-Χειμώνας 2019

16.01.2019
Με άρωμα... Frankenstein η κολεξιόν Prada Φθινόπωρο-Χειμώνας 2019
Στο σόου της Prada τον Ιούνιο, η Miuccia πρότεινε μια σειρά από αντρικές τσάντες, μικροσκοπικά σορτς και τεράστια καπέλα για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019. Αυτό ήταν όμως το καλοκαίρι. Πριν από δύο ημέρες παρουσιάστηκε στο Μιλάνο η κολεξιόν Prada Φθινόπωρο-Χειμώνας 2019 και εδώ είναι όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζεις.

Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στο Deposito στο Fondazione Prada και τα κυματοειδή μεταλλικά δάπεδα ήταν επενδεδυμένα με ένα πλέγμα από έντονα λευκά φώτα και κολώνες όπου τα μοντέλα έκαναν πασαρέλα. Σύμφωνα με την Μrs Prada, ήθελε η επίδειξη να έχει μια «αίσθηση επιστημονικής φαντασίας».

Αλλά αυτό είναι ένα σόου της Prada. Δεν θα περιμέναμε τίποτε λιγότερο, σωστά;

Διάβασε επίσης: Τι σχέση έχουν τα Τρία Μικρά Γουρουνάκια με τη Gucci; [photos]

H μουσική περιελάμβανε τραγούδια όπως το «Τainted Love» του Marilyn Manson, το «Bestaan» του Job Sifre, και «No Tears» από τους Tuxedomoon, διανθισμένα με αποσπάσματα με το μουσικό θέμα του Addams Family, το «Time Warp» του Rocky Horror και το «Danse Macabre», το οποίο μπορεί να θυμάσαι ως το soundtrack στο εμβληματικό δράμα του BBC, Jonathan Creek.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle: Η επίσημη εμφάνιση με τριπλό σκουλαρίκι και γόβες... Δαλματίας [photos]

Τα πρώτα μοντέλα έκαναν την πασαρέλα τους μέσα από το spotlit χώρο φορώντας χαλαρά-φαρδιά, ελαφρώς κροπαρισμένα παντελόνια ενώ μερικά είχαν καρφιά στη μέση με φαρδιές δερμάτινες ζώνες. Κάτω από αυτά, φορούσαν απλά μπλουζάκια ή τίποτα: οι καθαρές, γραμμικές σειρές που μαρτυρούν την αίσθηση του φουτουρισμού τον οποίο η Miuccia φαινόταν να προσπαθεί να μεταφέρει μέσα στο σετ.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν τα πιο βασικά look της Prada: πουκάμισα με φαρδιά κολάρα βαλμένα μέσα σε ψηλόμεσα παντελόνια και τοποθετημένα πάνω από γιακάδες polo, πολλά από τα οποία είχαν πάνω τους στάμπες του Frankenstein όπως δημιουργήθηκαν από τον Jeanne Detallente. Οι εμφανίσεις τελείωσαν με δίπατα παπούτσια, με backpack με ιμάντες, μερικά αρκετά ιδιαίτερα γυαλιά και κάποια εξελιγμένα καπέλα με γούνα που βλέπουμε για πρώτη φορά για την κολεξιόν SS19.

Διάβασε επίσης: 9 πράγματα που ΔΕΝ κάνουν οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση