Η ανδρική κολεξιόν του οίκου Versace έκρυβε μερικές εκπλήξεις από διάσημες κυρίες της μόδας

18.06.2019
Η ανδρική κολεξιόν του οίκου Versace έκρυβε μερικές εκπλήξεις από διάσημες κυρίες της μόδας
Σάββατο βράδυ στην ανδρική «έκδοση» της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου …Tι μπορεί να σημαίνει αυτό; Μόνο ένα πράγμα: είναι η ώρα που η Donatella θα παρουσιάσει τις ιδέες της για τη σεζόν SS20 του Versace. Και εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρεις.

Το σόου πραγματοποιήθηκε γύρω από μια μεγάλη γλυπτή κατασκευή

... ενός μαύρου σπορ αυτοκινήτου βγαλμένου από τα 90s , από το οποίο εκατοντάδες ροζ και λευκά λουλούδια ξεχύλιζαν από τις πόρτες και έπεφταν στο δάπεδο. Η ίδια η πασαρέλα ήταν στο χρώμα του ανοιχτού ροζ και άστραφτε. Όλα ήταν τόσο... γκλαμουράτα!

Στην πασαρέλα τα αγαπημένα μοντέλα της Donatella

Παρόλο που επίσημα ήταν μια επίδειξη ανδρικής μόδας, η παρέα της Donatella από τα κορίτσια τoυ Versace ήταν σε απαρτία, με την Irina Shayk, την Gigi και την Bella Hadid, την Adut Akech και την Stella Maxwell να κάνουν το γύρο της πασαρέλας υπό τους ήχους των Prodigy.

Ο οίκος Versace δεν έχει τελειώσει ακόμα με τα... 90s

Γυρίζουμε στη New Wave εποχή , με μοντέλα που φορούν παιχνιδιάρικες δερμάτινες καπαρντίνες, μπλουζάκια με κουμπιά και κλασικές μαύρες γραβάτες και γκρίζα κοστούμια. Από το σόου όμως δεν έλειπαν και οι πιο χαλαρές εμφανίσεις, καθώς παρουσιάστηκε μια σειρά από rave μπλουζάκια με έντονα μπαρόκ-παντελόνια, μπλουζάκια με μοτίβα σπορ αυτοκινήτων και αεροδυναμικά γυαλιά ηλίου. Τέλος, παρουσιάστηκε μια σειρά από tailored made εμφανίσεις, με την Bella Hadid να εμφανίζεται ίσως με το πιο 90s look που την έχουμε δει ποτέ: ένα blazer που άστραφτε, το οποίο ήταν σετ με το παντελόνι και από πάνω ένα τριγωνικό σουτιέν.

Η Donatella τίμησε τον Keith Glint των Prodigy

Η Donatella αυτή τη φορά εμπνεύστηκε από τον εμβληματικό frontman του συγκροτήματος (που «έφυγε» πριν από λίγο καιρό), με το κλασικό rave κομμάτι «Firestarter». Μοντέλα με ροζ, κίτρινα και πράσινα μαλλιά, περπάτησαν στην πασαρέλα πηγαίνοντας τους παρευρισκόμενους ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο γιατί ο Flint μπορεί να έφυγε, αλλά η επιρροή του δεν θα μπορέσει να ξεχαστεί ποτέ.

Πάντως το ανδρόγυνο look επανέρχεται στη μόδα και το αποδεικνύουν περίτρανα οι εμφανίσεις των μοντέλων που επέλεξε η Donatella Versace.... To ντύσιμο αυτό προσφέρει πολλές επιλογές καθώς εύκολα μπορεί να μετατραπεί από ανδρικό, σε θηλυκό και σέξι. Τόλμησέ το και δεν θα χάσεις!