Μαίρη Κατράντζου: Η Ελληνίδα σχεδιάστρια εντυπωσιάζει με τη νέα της σειρά με beachwear

01.07.2019
Μαίρη Κατράντζου: Η Ελληνίδα σχεδιάστρια εντυπωσιάζει με τη νέα της σειρά με beachwear
Νέο brand για τη διεθνούς φήμης ελληνικής καταγωγής σχεδιάστρια και έχει σχέση με τη θάλασσα.

Η fashion designer Μαίρη Κατράντζου (Mary Katrantzou) μπαίνει σιγά-σιγά και στον χώρο των μαγιό με το brand Mary Mare, μια νέα σειρά που θα είναι διαθέσιμη όλο το χρόνο, παράλληλα, με την κύρια συλλογή της. Τα ζωντανά χρώματα και τα prints των beachwear είναι άλλωστε και αυτά που έκαναν τόσο γνωστή την Ελληνίδα σχεδιάστρια.

Η σειρά δεν θα είναι μια diffusion σειρά, αλλά μια βασική σειρά που βρίσκεται δίπλα στην ready-to-wear, είπε η Mαίρη Κατράντζου στο WWD. Tα prints στη συλλογή είναι εμπνευσμένα από καρτ ποστάλ από τοποθεσίες παραλιών και θα έχουν θαλάσσια όστρακα πάνω στα μπικίνι και στα μαγιό.

«Η ιδέα είναι ότι κάθε print μπορεί να σταθεί από μόνο του», δήλωσε στην έκδοση. «Όσο για την ιστορία των καρτ-ποστάλ, είναι πολύ νοσταλγική και σας θυμίζει τα μέρη που έχετε πάει το καλοκαίρι».

Η συλλογή θα έχει μια διαφορά με την κύρια γραμμή καθώς θα διατίθεται και σε μεγαλύτερα μεγέθη.

Όπως λέει η Ελληνίδα σχεδιάστρια: «Αυτή είναι η πρώτη ευκαιρία να εξερευνήσουμε μια πολύ ευρύτερη γκάμα μεγεθών, ώστε να έχουμε άνετες σιλουέτες και υφάσματα. Νομίζω ότι υπάρχει ένα διπλό μήνυμα: από τη μία έχουμε μια απελευθερωμένη σιλουέτα και από την άλλη υπάρχουν εύχρηστα υφάσματα που μπορούν να ικανοποιήσουν γυναίκες κάθε μεγέθους, σε ένα ευρύτερο κοινό. Όλα τα κορίτσια στο στούντιο δοκίμασαν τα κομμάτια πάνω τους και ήταν εκπληκτικό που όλα τα διάφορα δείγματα ταίριαζαν πάνω μας».

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη ανάμιξη της Κατράντζου με μαγιό. Πέρυσι έντυσε τα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret με φλοράλ υφάσματα και αποθεώθηκε από τον κόσμο της μόδας [φωτό κάτω]

Η σειρά Mary Mare θα λανσαριστεί τον επόμενο Απρίλιο με τιμές που κυμαίνονται από 140 έως 1.400 λίρες.