Ο κανόνας των 8 ωρών θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ντύνεσαι

19.07.2019
Ο κανόνας των 8 ωρών θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ντύνεσαι
Με αυτόν τον τρόπο θα φαίνεσαι πάντα περιποιημένη

Οι γυναίκες οι οποίες ανήκουν στην κατηγορία των πρωϊνών τύπων είναι ομολογουμένως λίγες. Δεδομένου ότι το ξυπνητήρι αποτελεί το μεγαλύτερο μας εχθρό τις πρωινές ώρες και το μόνο που θέλουμε είναι να μείνουμε στο κρεβάτι, είναι λογικό να διαλέγουμε τα ρούχα μας κάθε πρωί με δυσκολία, ενώ τελικά μάλλον δεν θα έχουμε ντυθεί έτσι όπως θα θέλαμε ή με τον τρόπο που μας εκφράζει.

Δες και αυτό: #summerdress: 10 ιδέες για τα πιο μοδάτα καλοκαιρινά φορέματα [photos]

Υπάρχει όμως λύση να διατηρήσεις τις πρωινές συνήθειες σου και να συνεχίσεις να πατάς το snooze χωρίς να ανησυχείς για το στυλ σου. Η πιο απλή ίσως πρακτική, που μπορεί όμως να αλλάξει παντελώς το στυλ και την αυτοπεποίθηση σου, είναι μία: ο κανόνας των 8 ωρών.

Αυτό το είδες; Έτσι θα καταφέρεις να ντυθείς στυλάτα και κομψά όταν οι θερμοκρασίες είναι υψηλές

Τι ακριβώς είναι όμως ο κανόνας των 8 ωρών; Αρχικά, είναι ο κανόνας που θα διαγράψει από τη λίστα σου την τακτική του να διαλέγεις ρούχα τελευταία στιγμή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να θέσεις ένα χρονικό όριο: από τώρα θα διαλέγεις τα outfits σου 8 ώρες πριν ξυπνήσεις.

Κάθε βράδυ λίγο πριν κοιμηθείς, αφιέρωσε 10 λεπτά κατά τα οποία θα διαλέξεις την εμφάνιση της επόμενης ημέρας. Έτσι, θα ξυπνάς με πολύ λιγότερο άγχος για το τι να φορέσεις, αλλά και όταν θα φτάνεις στο γραφείο θα ξέρεις ότι δείχνεις σίγουρα stylish και περιποιημένη.

Διάβασε επίσης: Κit-flop: Οι κομψές σαγιονάρες αποκτούν τακούνι και γίνονται trend από τις celebrities