#Μένουμε_Σπίτι και πειραματιζόμαστε με το απόλυτο Oscar De La Renta hair look απευθείας από τις πασαρέλες της NYFW [video]

06.04.2020
#Μένουμε_Σπίτι και πειραματιζόμαστε με το απόλυτο Oscar De La Renta hair look απευθείας από τις πασαρέλες της NYFW [video]
Οι εξελίξεις "τρέχουν" και βρίσκουν τους περισσότερους από εμάς στο σπίτι μας, με μια μικρή αγωνία αλλά και περισσότερο ελεύθερο χρόνο που μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε πράγματα που δεν θα κάναμε εύκολα αλλιώς.

Εμείς θα σου δώσουμε μια πρόταση που έχει να κάνει με την ομορφιά και συγκεκριμένα με το Hair Styling γιατί, ναι, #Μένουμε_Σπίτι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι "αφηνόμαστε" κιόλας. Το αντίθετο μάλιστα.

Στρεφόμαστε στη φετινή Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη και αντλούμε έμπνευση από τις απίθανες προτάσεις που είδαμε στο show του Oscar De La Renta. Από τις απίθανες δημιουργίες που είδαμε στην πασαρέλα, η beauty editor μας, Νικολέτα Μακρή, δημιούργησε το αγαπημένο της look με προϊόντα TRESemmé και μοιράζεται μαζί μας βήμα βήμα πώς τα κατάφερε.

Η επίδειξη του Oscar De La Renta για το Φθινόπωρο του 2020 άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι καλλιτεχνικοί διευθυντές του διάσημου Οίκου Μόδας, Fernando Garcia και Laura Kim [φωτό επάνω], παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό σόου που τα είχε όλα.

Το σχεδιαστικό δίδυμο παρουσίασε εντυπωσιακές δημιουργίες για όλες τις ώρες της ημέρας αντλώντας έμπνευση από την πλούσια "δεξαμενή" του Οίκου. "Ήταν ένα πάρτι που θα διασκέδαζε πολύ τον Oscar και τη Francoise", εξήγησε ο Fernando Garcia αναφερόμενος στον θρύλο της μόδας που έφυγε από τη ζωή το 2014 στα 82 του χρόνια και τη σύζυγό του [1967 - 1983, μέχρι τον θάνατο εκείνης].

Η νοσταλγική παρόρμηση που οδήγησε την έμπνευσή τους να επικαιροποιήσουν τις πολύχρωμες δημιουργίες των 60s έφερε ένα απίθανο αποτέλεσμα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, όμως, εκτός από τα ρούχα, δεν μπορεί κανείς να μην εστιάσει και στα εντυπωσιακά χτενίσματα που ολοκλήρωσαν την εικόνα με τον καλύτερο τρόπο.

Οι επαγγελματίες της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης στηρίχθηκαν στα προϊόντα της εταιρείας TRESemmé και έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα που με τη σειρά του αποτελεί το ίδιο έμπνευση.

"Εγώ, για παράδειγμα", μας λέει η Νικολέτα, "ξετρελάθηκα με την κομψότατη χαμηλή αλογοουρά τους και αποφάσισα να τη δοκιμάσω μόνη μου, ακολουθώντας βήμα-βήμα τις συμβουλές των ειδικών, αλλά χρησιμοποιώντας και τα ίδια τα προϊόντα, όπλα -και- στα δικά μου χέρια"

Chic Statement Pony, λοιπόν! Η Odile Gilbert, στυλίστρια της TRESemmé για τη NYFW, εξήγησε ότι αυτό το ιδιαίτερα σικάτο και κομψό χτένισμα δημιουργήθηκε ώστε να νιώσουν τα μοντέλα πιο ισχυρά. "To look αυτό ξεχειλίζει ισχύ καθώς τα μαλλιά είναι τραβηγμένα μακριά από το πρόσωπο έτσι δείχνεις στον κόσμο ότι δεν φοβάσαι, δεν κρύβεσαι. Πρόκειται για ένα στυλ που θα σου δώσει τη σιγουριά για να κάνεις ένα βήμα μπροστά και να ξεχωρίσεις από το πλήθος", εξηγεί συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια, τα βήματα που ακολούθησε η Νικολέτα:

"Αφού έλουσα πρώτα τα μαλλιά μου βέβαια με σαμπουάν και κρέμα μαλλιών της σειράς BIOTIN + REPAIR 7 του TRESemmé, βέβαια. Πριν πιάσω όμως το πιστολάκι, εφάρμοσα και το Primer Protection Spray της ίδιας σειράς για έξτρα προστασία από τη θερμοκρασία.

Βήμα 1ο: Ίσιωσα τα μαλλιά μου με το πιστολάκι χωρίζοντάς τα σε μικρές τούφες και ξεκινώντας από τον σβέρκο προς τα επάνω.

Βήμα 2ο: Σε κάθε τούφα που ίσιωνα, ολοκλήρωνα με TRESemmé Freeze Hold Hairspray No5 (Λ.Τ.Π. 6.99€)

Βήμα 3ο: Τράβηξα τα μαλλιά μου σε αλογοουρά

Βήμα 4ο: Στο τέλος βούρτσισα στο τελείωμα με TRESemmé Colour Shineplex Serum (Λ.Τ.Π. 5.99€) για ένα λείο αποτέλεσμα, αλλά και για έξτρα κράτημα ξανά TRESemmé Freeze Hold Hairspray No5" (Λ.Τ.Π. 6.99€)

*Extra Tip για ένα πιο παιχνιδιάρικο pony: Αν θέλεις να δώσεις περισσότερη ζωντάνια και όγκο στις ρίζες ή και στις άκρες των μαλλιών σου, μετά το 1ο βήμα, χρησιμοποίησε τον αφρό TRESemmé Volume & Lift (Λ.Τ.Π. 6.99€)

%VIDEO1%

Και για σκέψου το... Γιατί να μη γίνει αυτή η πρωτόγνωρη συγκυρία που μας έχει περιορίσει όλους μέσα στο σπίτι μια ευκαιρία για να φροντίσουμε τους εαυτούς μας, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Εμείς αυτό θα κάνουμε. Εσύ;

Get the TRESemmé feeling:

Facebook: TRESemmé Greece Instagram: TRESemmé Greece