Ποιος θα είναι ο νέος Παπαμιχαήλ;

09.05.2008
Ποιος τυχερός θα υποδυθεί τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο σίριαλ που ετοιμάζεται για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη; Τις τελευταίες μέρες οι συζητήσεις έχουν φουντώσει και, όπως σας πληροφόρησε το ΛΟΙΠΟΝ, το νέο φαβορί για να υποδυθεί τη μεγάλη σταρ είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη

Ποιος τυχερός θα υποδυθεί τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο σίριαλ που ετοιμάζεται για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη; Τις τελευταίες μέρες οι συζητήσεις έχουν φουντώσει και, όπως σας πληροφόρησε το ΛΟΙΠΟΝ, το νέο φαβορί για να υποδυθεί τη μεγάλη σταρ είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ οι υπεύθυνοι προσπαθούν να «κλείσουν»και το ηχηρό αντρικό όνομα που θα παίξει στο πλευρό της.

Σύμφωνα πάντα με όσα συζητιούνται σε κύκλους της showbiz, το πρώτο όνομα άντρα ηθοποιού που έπεσε στο τραπέζι για να υποδυθεί το μεγάλο σταρ ήταν αυτό του Χρήστου Λούλη, που διαθέτει όλο το «πακέτο» για μια πολύ απαιτητική ερμηνεία. Έχει μεγάλη εμπειρία σε ρόλους υψηλών αξιώσεων, από σύγχρονο θέατρο μέχρι αρχαία τραγωδία, ενώ και οι ρόλοι του στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση ήταν πάντα επιτυχημένοι. Διαθέτει τα φυσικά και τα καλλιτεχνικά εφόδια (χορός, τραγούδι) για να υποδυθεί το μεγάλο πρωταγωνιστή. Τελικά, όμως, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις αλλά ίσως και ο θόρυβος που έχει ήδη δημιουργηθεί γύρω από αυτό το σίριαλ καθώς ναι μεν το κινεί ο γιος της αξέχαστης σταρ Γιάννης Παπαμιχαήλ, αλλά δεν βρίσκει σύμφωνη την υπόλοιπη οικογένεια φαίνεται ότι έκαναν τον Λούλη να διαμηνύσει ότι δεν μπορεί να ασχοληθεί με αυτό. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το επόμενο όνομα του νέου, ωραίου και με αέρα σταρ από το Χόλιγουντ που προτάθηκε ήταν αυτό του Νίκου Ψαρρά, ο οποίος έχει ασχοληθεί με όλα τα είδη του θεάτρου, ενώ χορεύει και τραγουδάει, κάτι που έχει αποδείξει στη μέχρι σήμερα καλλιτεχνική του πορεία. Ο συγκεκριμένος ηθοποιός μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε κάθε ρόλο και να γίνει από glam ήρωας μέχρι λαϊκό είδωλο, όπως ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Επίσης, η σκέψη των υπευθύνων του καστ πήγε στον Ψαρρά, γιατί ταιριάζουν σκηνικά με την Παπουτσάκη και είναι δύο ηχηρά ονόματα, τα οποία έχουν ανεβάσει τις μετοχές τους από τις εμφανίσεις τους στην τηλεόραση. Ο γνωστός ηθοποιός έχει αποδείξει ότι μπορεί να υπηρετήσει τόσο τους ρόλους που θέλουν ένα αρχοντικό παρουσιαστικό, όπως φάνηκε στις «Μάγισσες της Σμύρνης», αλλά και τους κωμικούς, καθώς τα πήγε πολύ καλά στο «Κόκκινο δωμάτιο» στο ρόλο ενός βλάχου και στο «Αmore miο». Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι όταν έπαιζε στην καθημερινή σειρά «Αν μ αγαπάς», το σίριαλ είχε υψηλές θεαματικότητες, ενώ έχει και πάρα πολλές θαυμάστριες, όπως συνέβαινε και με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ όταν σάρωνε ως λαϊκό είδωλο στις ταινίες μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Φαίνεται όμως, όπως συζητιόταν σε κύκλους της showbiz, ότι και ο Ψαρράς έχει άλλα επαγγελματικά σχέδια για την ερχόμενη σεζόν και παρόλο που τον τελευταίο καιρό θεωρείται το «χρυσό παιδί» του Alpha, όπου θα προβληθεί το σίριαλ, τελικά δεν αποδέχτηκε την πρόταση. Έτσι, οι παραγωγοί στράφηκαν προς άλλα λαμπερά αρσενικά καθώς και η ιδέα για τον Γιώργο Καραμίχο, ο οποίος τραγουδάει και χορεύει εκπληκτικά, εγκαταλείφθηκε, αφού ο νεαρός ηθοποιός έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα με τον Κώστα Κουτσομύτη για τα «Ματωμένα χώματα».

Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι
Τι θα γίνει, λοιπόν; Ποιος θα είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ καθώς τα γυρίσματα θα πρέπει να αρχίσουν το συντομότερο; Ποιος ηθοποιός με λάμψη και γοητεία αλλά και τα απαραίτητα καλλιτεχνικά εφόδια θα μπορούσε να επωμιστεί έναν τόσο δύσκολο ρόλο, αφού τόσο ο Παπαμιχαήλ όσο και η Βουγιουκλάκη είναι από τα πιο αγαπημένα καλλιτεχνικά είδωλα στη συνείδηση των Ελλήνων; Ποιος θα τραγουδήσει και θα χορέψει εκείνα τα φοβερά ζεϊμπέκικα και θα ενσαρκώσει τον πρωταγωνιστή που «έκαιγε» καρδιές μόνο με ένα βλέμμα του; Ο Αλέξης Γεωργούλης; Το άλλο πρωταγωνιστικό όνομα που έπεσε στο τραπέζι, αλλά πού να τον βρεις, που γλυκάθηκε με το εξωτερικό και μετά την ταινία του «Μy life in ruins» με τη Νία Βαρντάλος άνοιξε τα φτερά του για την ξένη αγορά και έχει ήδη πρόταση για την επόμενη ταινία; Έτσι, αν και θεωρείται ως το πιο πιθανό φαβορί και οι υπεύθυνοι τον αναζητούν για να του προτείνουν το δύσκολο εγχείρημα, ακούγεται ότι κάποιοι έριξαν στο τραπέζι το όνομα ενός άλλου ωραίου και ταλαντούχου ηθοποιού, που οι μετοχές του τον τελευταίο καιρό έχουν ανέβει στα ύψη. Πρόκειται για τον Μάνο Παπαγιάννη.

Ο ηθοποιός έχει παίξει σε μουσικό θέατρο και παρόλη την αρχοντική του εμφάνιση, διαθέτει όλα τα στοιχεία του λαϊκού ειδώλου. Ο ρόλος του ρομαντικού Φίλιππου στη «Μαρία την άσχημη» τον έχει απογειώσει στη συνείδηση του κόσμου και είναι εκείνος που θα μπορούσε να γοητεύσει το «Πιο λαμπρό αστέρι» ή να γίνει ο αλήτης για μια αρχόντισσα.

Όσο για το «Πιο λαμπρό αστέρι», φαίνεται ότι ο ρόλος αν δεν αλλάξει κάτι στην πορεία έχει κατοχυρωθεί στην Κατερίνα Παπουτσάκη. Μάλιστα, κάποιοι έβλεπαν με πολύ καλό μάτι να συμπρωταγωνιστήσει με τον αγαπημένο της Κώστα Καραφώτη, που έδειξε ότι διαθέτει και υποκριτικές ικανότητες, όταν έπαιξε ως γκεστ σταρ στο σίριαλ «Τα κορίτσια του μπαμπά», όπου πρωταγωνιστεί εκείνη. Όμως, ο Κώστας το έχει ξεκαθαρίσει: «δεν έχω καμιά σχέση με την ηθοποιία. Στο σίριαλ μόνο τραγουδούσα, γι αυτό και δέχτηκα να το κάνω».

Τις τελευταίες μέρες οι ζυμώσεις και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν για το ποιος θα είναι ο τυχερός, ενώ παράλληλα συμπληρώνεται και το υπόλοιπο καστ, που θα είναι εξίσου λαμπερό. Λέγεται μάλιστα ότι για το ρόλο του Κώστα Σπυρόπουλου, που ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, φαβορί είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παραγωγοί προσπαθούν να κρατήσουν σαν επτασφράγιστο μυστικό το καστ και έχουν δεσμεύσει τους ηθοποιούς να μην κάνουν οποιαδήποτε ανακοίνωση, καθώς θέλουν να οριστικοποιηθούν τα πάντα και μετά να γίνει η επίσημη ενημέρωση. Άλλωστε, εκκρεμούν ακόμα διάφορα διαδικαστικά θέματα, ενώ η υπόλοιπη οικογένεια της μεγάλης σταρ δεν έχει πει την τελευταία κουβέντα. Μάλιστα, όταν πριν από δύο χρόνια άρχισε να συζητιέται το θέμα, τα αδέρφια της Αλίκης είχαν αντιδράσει έντονα λέγοντας ότι δεν πρόκειται να δώσουν τη συγκατάθεσή τους, καθώς η αξέχαστη εθνική σταρ είναι ακόμα πολύ ζωντανή στη συνείδηση του κόσμου. Είχαν εκφράσει τότε την άποψη ότι ο ανιψιός τους, ο Γιάννης, θα το σκεφτόταν καλύτερα και δεν θα προχωρούσε σε κάτι τέτοιο.

Φαίνεται, όμως, ότι ο γιος της αξέχαστης σταρ ετοιμάζει εδώ και καιρό το μεγάλο καλλιτεχνικό «χτύπημα» και παρόλο που όλες του οι ενέργειες κρατιούνται σαν επτασφράγιστο μυστικό, η «βόμβα» δεν θα αργήσει, τουλάχιστον όπως συζητιέται τις τελευταίες μέρες στη showbiz, να πέσει στην οικογένεια Βουγιουκλάκη.