Τα μυστικά ομορφιάς της Ναταλίας!

12.05.2008
Μαγνητίζει τα πιο όμορφα αρσενικά και θεωρείται ως μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες της showbiz. Η Ναταλία Γερμανού διαθέτει εξυπνάδα, χιούμορ και ένα σώμα που ζηλεύουν πολλές σταρ.

Μαγνητίζει τα πιο όμορφα αρσενικά και θεωρείται ως μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες της showbiz. Η Ναταλία Γερμανού διαθέτει εξυπνάδα, χιούμορ και ένα σώμα που ζηλεύουν πολλές σταρ. Όμως, όσο τυχερή κι αν είναι, αφού ποτέ δεν ήταν παχουλή, προσέχει για να έχει. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ και αυτό οφείλεται σε κάποια μυστικά, τα οποία σας αποκαλύπτει σήμερα το ΛΟΙΠΟΝ.

Εδώ και 2-3 χρόνια ακολουθεί πιστά τις συμβουλές γνωστού διαιτολόγου και κατάφερε να απογειώσει την εμφάνισή της, αλλά και να βελτιώσει την ευεξία της, χωρίς να στερείται όσα της αρέσουν, όπως η σοκολάτα. Φροντίζει να τρώει όλες τις τροφές, αλλά με σωστούς συνδυασμούς και σε μικρές ποσότητες, ώστε να μην παχαίνει. Τα δημητριακά ολικής αλέσεως, οι φρέσκοι χυμοί και ιδιαίτερα το πορτοκάλι, τα ασπράδια των αβγών, το ρύζι, ο τόνος, το κρέας, το ψάρι, το κοτόπουλο, το μπιφτέκι, η σπανακόπιτα αλλά και τα μακαρόνια, που λατρεύει, περιλαμβάνονται στο εβδομαδιαίο μενού της, ενώ επιτρέπονται με μέτρο τα μπισκότα ολικής αλέσεως με λιωμένη σοκολάτα, τα οποία αποτελούν τη γλυκιά «παρασπονδία» της.

Όσο για αυτά που αποφεύγει, πρώτα στη λίστα είναι τα γαλακτοκομικά προϊόντα, που μάλιστα δεν της αρέσουν και πίνει μόνο λίγο γάλα, ενώ δεν λέει «όχι» στα αναψυκτικά, αλλά με μέτρο και πάντα τα light. Επίσης, πίνει πολύ νερό και πράσινο τσάι και στις εξόδους της προτιμάει ένα ποτήρι άσπρο κρασί, και αυτό μόνο δύο φορές την εβδομάδα. Τέλος, έχει βγάλει από τη ζωή της εντελώς τη ζάχαρη, τα γλυκά, τις σάλτσες και τα τηγανητά. Ας δούμε αναλυτικά το «μαγικό» ημερήσιο διαιτολόγιο της Ναταλίας, που την έχει κάνει τόσο όμορφη.

Πρωινό: Ένα μπολ δημητριακά ολικής αλέσεως με γάλα ή Ένα τοστ με μαύρο ψωμί και μία φέτα γαλοπούλα και ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι ή Δύο ασπράδια αβγών χτυπημένα στο μίξερ και ένα παξιμάδι ολικής αλέσεως Σνακ (ανά τέσσερις ώρες ανάμεσα στα κυρίως γεύματα):

Μέχρι τρία φρούτα την ημέρα, τα οποία το απόγευμα μπορεί να αντικαταστήσει με δύο μπισκότα ολικής αλέσεως με επικάλυψη από την αγαπημένη της λιωμένη σοκολάτα

Μεσημεριανό: Ρύζι με τόνο ή Κινέζικο (της αρέσει πολύ η κινέζικη κουζίνα) ή

Δύο κομμάτια σπανακόπιτα ή
Ένα μεγάλο μπιφτέκι με πράσινη σαλάτα ή
Τονοσαλάτα

Βραδινό (φροντίζει να μην τρώει πολύ αργά το βράδυ, για να μπορεί ο οργανισμός να κάνει τις απαραίτητες καύσεις):

  • Μία μερίδα μοσχαρίσιο κρέας ή
  • Φιλέτο στον ατμό ή
  • Ψητά ή
  • Μία μερίδα εστιατορίου άσπρα ζυμαρικά ατσιγάριστα, μόνο με φρέσκια ντομάτα ή
  • Μία μερίδα κοτόπουλο στη σχάρα με μια πλούσια πράσινη σαλάτα με μία κουταλιά λάδι
  • Γυμναστική και ξερό ψωμί

Το μεγάλο μυστικό της, όμως, είναι η γυμναστική. Αν νομίζετε ότι μόνο η σωστή διατροφή κάνει θαύματα, κάνετε λάθος. Η όμορφη και σπιρτόζα Ναταλία, που κάνει τους άνδρες να παραληρούν στο πέρασμά της, έχει κάνει όχι μόνο τη σωστή διατροφή αλλά και τη γυμναστική τρόπο ζωής της. Η αεροβική γυμναστική με τη βοήθεια personal trainer έχει μπει εδώ και καιρό για τα καλά στην καθημερινότητά της, ενώ τρεις φορές την εβδομάδα κάνει power plate. Τι τρώει όταν πεινάει; Λαχανικά και πράσινες σαλάτες, που της αρέσουν πολύ, αλλά και καρότα.

Όσο για τις παρασπονδίες της, καμιά φορά υποκύπτει στον πειρασμό να φάει ένα σουβλάκι με πατάτες. Όταν όμως θέλει να χάσει έστω κι ένα κιλό, είναι πολύ εγκρατής, παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της.