Ένα μωρό για την Κιμ Καρντάσιαν

09.06.2011
Αφού μας ανακοίνωσε τα σχέδια της για τρεις γάμους, η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) καταπιάνεται με το θέμα παιδί και ελπίζει να μείνει έγκυος μέχρι το τέλος του χρόνου.

Αφού μας ανακοίνωσε τα σχέδια της για τρεις γάμους, η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) καταπιάνεται με το θέμα παιδί και ελπίζει να μείνει έγκυος μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η σταρ της τιβί που αρραβωνιάστηκε με τον μπασκετμπολίστα της καρδιάς της Κρις Χάμφρις (Kris Humphries) μετά από έξι μήνες σχέσης και ετοιμάζεται να παντρευτεί μέσα στον Ιούλιο ή Αύγουστο, θέλει πολύ να γίνει μανούλα!

Η Καρντάσιαν έγινε 30 ετών τον περασμένο Οκτώβριο και φαίνεται πως το καμπανάκι της μητρότητας έχει αρχίσει να χτυπάει σαν τρελό μέσα της ενώ όταν έσβησε τα κεράκια της είχε αποκαλύψει πως μέχρι τα 30, πάντα ονειρευόταν πως θα είναι παντρεμένη με πολλά παιδιά.

Ε αφού βρήκε το γαμπρό, έβαλε πλώρη να καλύψει το χαμένο χρόνο! Όπως ανέφερε στο περιοδικό "Us" και μεταδίδει το Cover Media, η Κιμ ελπίζει να μείνει έγκυος πολύ σύντομα:

"Ελπίζω να μείνω έγκυος. Ίσως μετά το γάμο να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες".

Η Καρντάσιαν τόνισε πως αισθάνεται τυχερή που βρήκε έναν τόσο τέλειο άντρα και ανυπομονεί να γίνει γυναίκα του. Εξήγησε μάλιστα πως ο γάμος της θέλει να είναι χαλαρός και γεμάτος βαθιά συναισθήματα για την ίδια και για τους καλεσμένους.

Και επειδή πολύς ντόρος έχει γίνει για το αν η 30χρονη σταρ θα υιοθετήσει το επώνυμο του αγαπημένου της, η Κιμ ξεκαθαρίζει το αν θα απαρνηθεί το επίθετο Καρντάσιαν:

"Σκέφτομαι ιδιωτικά, στο σπίτι μου να είμαι η κυρία Χάμφρις και ίσως να υιοθετήσω το Κιμ Καρντάσιαν- Χάμφρις τελικά. Βέβαια, στη δουλειά θα είμαι πάντα η Καρντάσιαν ενώ στο σπίτι θα είμαι η κυρία Χάμφρις".

Κατερίνα Πατούλια