Η Πίπα επιστρέφει δριμύτερη

09.06.2011
Η 27χρονη αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, η πολυαγαπημένη μας Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton) επιστρέφει στη δημοσιότητα με διπλό χτύπημα.

Η 27χρονη αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, η πολυαγαπημένη μας Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton) επιστρέφει στη δημοσιότητα με διπλό χτύπημα.

Ένας αγώνας στίβου και ένα beach party έφεραν και πάλι την παράνυμφο με τα αχτύπητα οπίσθια στο προσκήνιο. Την Τρίτη το βράδυ, η Πίπα διασκέδασε με τους γονείς της στο beach party που πραγματοποιήθηκε στο "Goring Hotel", το ξενοδοχείο από το οποίο ξεκίνησε ως νυφούλα τη διαδρομή της για το Αβαείο του Γουεστμίνστερ.

Η Κάρολ, ο Μάικλ και η νεότερη κόρη τους Πίπα ήταν guest καλεσμένοι στο καλοκαιρινό πάρτυ (με ρέγγε μουσική και πολλά κοκτέιλ) του Τζέρεμι Γκόρινγκ (Jeremy Goring) και το αέρινο λουκ της 27χρονης Μίντλετον ήταν εκείνο που σχολιάστηκε περισσότερο.

Το τροπικό μαύρισμά της, το αέρινο φόρεμά της και το λαμπερό χαμόγελό της ήταν σημάδια ευτυχίας για την Πίπα, τη στιγμή που η αδερφούλα της Κέιτ ή όπως πρέπει να την αποκαλούμε Δούκισσα Κάθριν του Κέιμπριτζ, ζει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με το σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Την περασμένη Τρίτη, την ημέρα του πάρτυ δηλαδή, η Κάθριν δείπνησε σε εστιατόριο σούσι με τους γονείς της αλλά δεν θέλει να παραβρεθεί στο beach party αργότερα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η Κάρολ Μίντλετον χαλάρωσε τόσο στη διάρκεια του καλοκαιρινού πάρτυ που δεν σταματούσε να λέει πως νιώθει σαν να ζει σε όνειρο κάθε μέρα που ξυπνά μετά το γάμο της κόρης Κέιτ στις 29 Απριλίου.

Η οικογένεια Μίντλετον αναχώρησε από το πάρτυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα με τσάντες γεμάτες καλούδια από το ξενοδοχείο αλλά ο εκπρόσωπος τύπου του "Goring Hotel" αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι τονίζοντας πως η λίστα των καλεσμένων στο πάρτυ ήταν πριβέ.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο φωτογραφικός φακός είχε συλλάβει την Πίπα Μίντλετον σ αγώνα στίβου που συμμετείχε και συγκεκριμένα στο τρίαθλο GE Blenheim ου λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Oxfordshire.

Η Φιλίπα Μίντλετον όπως είναι το πλήρες όνομά της, ήταν δεμένη με νεαρό που κανείς δεν γνώριζε την ταυτότητά του, και ολοκλήρωσε τον αγώνα 5 χιλιομέτρων σε 25 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα και για να το καταφέρει αυτό παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν, σημαίνει πως είχε προπονηθεί αρκετά σκληρά.! Άλλωστε, τέτοιοι γλουτοί δεν χτίζονται εύκολα!

Κατερίνα Πατούλια