Ζουγανέλη: "Δεν είμαι ευχαριστημένη με την εικόνα μου"

11.11.2011
Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει αλλάξει πολύ εμφανισιακά και έχει δώσει μεγάλο αγώνα με το αδυνάτισμα. Έτσι μιλώντας στην κάμερα

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει αλλάξει πολύ εμφανισιακά και έχει δώσει μεγάλο αγώνα με το αδυνάτισμα. Έτσι μιλώντας στην κάμερα της Πρωινής Μελέτης, μίλησε για το βάσανο της, το χάσιμο των κιλών και την καταλαβαίνουμε απόλυτα!

Ο αγώνας της με τα κιλά της, απασχόλησε τα μέσα κατά καιρούς και εκείνη ακόμη δεν έχει βαρεθεί να μιλάει για το θέμα: "Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που έχω χάσει τόσα κιλά. Είναι πολλά που παίζουν ρόλο. Είναι και η δουλειά, είναι και ότι αρχίζεις να έχεις πραγματικό ενδιαφέρον για αυτήν και αυτό είναι σοβαρός ρόλος για να φύγουν κάποια περιττά βάρη.

Αγχώνομαι με την δουλειά. Όταν με συνεπάρει κάτι άλλο, με παρασύρει και ξεχνιέμαι και εκεί είναι στην ουσία που φεύγουν τα κιλά. Όσες φορές δηλαδή έχω πει ότι πρέπει να είμαι συνεπής και να ανταποκριθώ στην δίαιτα που ακολουθώ, τότε δεν τα καταφέρνω. Τώρα που έχω χαλαρώσει, τότε αυτό το πράγμα μπαίνει σε πιο νορμάλ κατάσταση", δήλωσε η κατά 50 κιλά πιο αδύνατη τραγουδίστρια που τα ε΄δωσε όλα για να χάσει τα περιττά κιλάκια της!

Η τραγουδίστρια που έχει βαρεθεί πλέον να κάνει δίαιτες, τώρα φροντίζει τον εαυτό της περισσότερο από ποτέ: "Το κάνω για δύο λόγους: Πρώτον έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά και είναι δικαίωμά μου να φροντίσω πιο πολύ τον εαυτό μου και δεύτερον η ουσία της δουλειάς απαιτεί πλέον να έχεις ένα σώμα που να μπορεί να αντέξει αυτό που κάνεις", είπε το κορίτσι που πλέον έχει δοθεί στην τέχνη της.

Μπράβο κουκλίτσα μου, έγινες στιλάκι και κουκλάρα!

Ελένη Αναστασάκη