Πού θέλουν να κάνουν πλαστική οι διάσημες;

11.11.2011
Πόσες ώρες δεν έχουμε περάσει να σχολιάζουμε με τις κολλητές ή με τις συναδέλφους στο γραφείο ποια διάσημη έχει πειράξει

Πόσες ώρες δεν έχουμε περάσει να σχολιάζουμε με τις κολλητές ή με τις συναδέλφους στο γραφείο ποια διάσημη έχει πειράξει το κορμάκι της λη το προσωπάκι της; Τώρα και για να μας λυθούν όλες οι απορίες, όπως διαβάζω στο People οι εγχώριες σταρ μιλάνε γι’ αυτό το θέμα-ταμπού!

Η Νάντια Μπουλέ, είναι μια απλή κοπέλα σαν όλες μας γι’ αυτό και θα έδινε προτεραιότητα στην κυτταρίτιδα: "Αν επισκεπτόμουν πλαστικό, θα του ζητούσα να εφεύρει τον τρόπο εξάλειψης της κυτταρίτιδας μια για πάντα. Νομίζω ότι είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης κάθε γυναίκας", λέει και παθαίνω μπλάκ άουτ! Άκου εκεί και η Νάντια έχει κυτταρίτιδα!

Η Μάρα Δαρμουσλή είναι παλιά στο κουρμπέτι: "Έχω κάνει ήδη δύο πλαστικές επεμβάσεις και στο πρόσωπο και στο σώμα, αλλά δεν θα πω ποιες ακριβώς. Η επόμενη φορά θα ήθελα να είναι σε πέντε χρόνια και θα κάνω ό, τι χρειαστεί" λέει και μένουμε με την απορία. Ε εντάξει τώρα δεν γίνεται να λες κάτι και μετά να μην μας λες ακριβώς που την έχεις κάνει.

Η Τζένη Μπότση, έχει συμφιλιωθεί με την εικόνα της γενικά εκτός της κοιλιά της: "Ίσως να πείραζα την κοιλιά μου με λιποαναρρόφηση, αλλά δεν νομίζω ότι τελικά θα το τολμούσα. Κατά τα άλλα, έχω συμφιλιωθεί με την εικόνα μου και δεν σκέφτομαι να απευθυνθώ σε πλαστικό", καταλήγει μόλις ρίχνει ένα βλέφαρο στην κοιλιά της.

Η Χριστίνα Παππά το σκέφτεται αλλά δεν το κάνει: "Δεν σκοπεύω να αλλάξω κάτι συγκεκριμένο. Θα έκρινα ανάλογα με το τι θα θεωρούσε απαραίτητο ο γιατρός. Θα συζητούσα μαζί του οτιδήποτε μου πρότεινε και ίσως το έκανα. Πέρυσι ήθελα να κάνω λιποαναρρόφηση, αλλά τελικά την απέφυγα", δήλωσε στο περιοδικό.

Η Μαρία Κορινθίου που είναι και το απόλυτο θηλυκό δηλώνει: "Όπως πιστεύω και οι περισσότερες γυναίκες, αν πήγαινα σε πλαστικό θα το έκανα για το στήθος μου. Νομίζω ότι θα ήθελα μια μικρή αύξηση στήθους".

Ενώ η Νόνη Δούνια είναι κάπως φοβιτσιάρα: "Αν πήγαινα σε πλαστικό, θα το έκανα για να διορθώσω την κοιλιά μου. Δεν έχω όμως τόσο θάρρος για να φτάσω στην πόρτα του".

Ελένη Αναστασάκη