Παπουτσάκη - Λαγούτης: Τα... γλωσσόφιλα δύο φίλων!

16.11.2011
Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσαμε. Στην προκειμένη περίπτωση «κλέφτης» είναι δύο φιλαράκια, αυτοκόλλητα, τόσο που δεν ξεκολλάνε. Ο λόγος για την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Πέτρο Λαγούτη

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσαμε. Στην προκειμένη περίπτωση «κλέφτης» είναι δύο φιλαράκια, αυτοκόλλητα, τόσο που δεν ξεκολλάνε. Ο λόγος για την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Πέτρο Λαγούτη, τους οποίους «τσάκωσε» ο φακός του Hello να παραδίδουν μαθήματα… φιλίας! Και να επιβεβαιώνουν ότι τα καλύτερα… γλωσσόφιλα είναι τα… φιλικά!

Εξάλλου, όπως λέει και ο λαός… τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στα φιλικά! Μετά (στο καπάκι δηλαδή) τον επεισοδιακό χωρισμό της ηθοποιού με τον Ορέστη Τζιόβα και το σήριαλ που ακολούθησε γύρω από αυτόν, κυκλοφόρησαν φήμες ότι βγαίνει με τον συνάδελφο της, Πέτρο Λαγούτη. Ωστόσο και οι δύο διέψευδαν κατηγορηματικά, υποστηρίζοντας ότι είναι απλά καλοί φίλοι, που τους αρέσει να βγαίνουν κάθε μα κάθε βράδυ μαζί.

Κι ενώ ο Τζιόβας αναλάμβανε την ευθύνη του χωρισμού και ζητούσε «δημόσια συγγνώμη» ο Λαγούτης ξεκαθάριζε ότι με τον Ορέστη δεν είναι φίλοι. Βλέπεις, με τόση…φιλία που έπεσε, μπερδευτήκαμε ποιος είναι φίλος ποιανού. Αλλά όλα κι όλα, το μόνο ξεκάθαρο στην ιστορία ήταν η… φιλία του με την Παπουτσάκη.

Και αυτή έκανε «τσακωτή» ο φωτογραφικός φακός με τα φιλαράκια να διασκεδάζουν στο μαγαζί της Κατερίνας και το χέρι του Λαγούτη, όχι μόνο να είναι… μακρύ, αλλά και κολλημένο πότε στη μέση και πότε στην πλάτη της. Για να μην πούμε για τα μάτια του, που είχαν βγει κι επίσης είχαν κολλήσει πάνω της. «Έρωτα, αχ έρωτα». Εεε συγνώμη, με παρέσυρε η… φιλική ατμόσφαιρα.

Αλλά το καλό το ενσταντανέ ήταν έξω, όπου οι φωτό απαθανατίζουν Παπουτσάκη και Λαγούτη μπροστά από την μηχανή του να του βγάζει εκείνη το κράνος, να τον τραβάει και να του δίνει καυτά γλωσσόφιλα! Μήπως γύριζαν σκηνή από νέα ταινία; Μπααα. Καμιά φορά η ζωή ξεπερνά και την καλύτερη σαπουνόπερα και το αυτό ισχύει στην περίπτωση τους. Όπως διαβάσαμε, το φιλικό ζεύγος κατέληξε στο σπίτι της ηθοποιού, στον Βύρωνα.