Στο ουίσκι θέλει να ταφεί ο Τζόνι Ντεπ

16.11.2011
Τις πιο μακάβριες σκέψεις του μοιράστηκε με τους δημοσιογράφους ο 48χρονος ηθοποιός όταν αποκάλυψε πως θα ήθελε την… κηδεία του!


Τις πιο μακάβριες σκέψεις του μοιράστηκε με τους δημοσιογράφους ο 48χρονος ηθοποιός όταν αποκάλυψε πως θα ήθελε την… κηδεία του!

Ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) αυτό τον καιρό γυρίζει τον κόσμο προωθώντας την τελευταία του ταινία με τίτλο "The Rum Diaries" ("Μεθυσμένο Ημερολόγιο" στα ελληνικά), το οποίο, όπως φαίνεται, τον έχει επηρεάσει βαθύτατα.

"Θα ήθελα να φύγω μέσα σε ένα βαρέλι από ουίσκι από όπου μάλιστα ο καθένας θα μπορούσε πιει και μια γουλιά", αποκάλυψε μιλώντας στην εφημερίδα "The Sun" ο Ντεπ και, όσο να' ναι, μια… ανατριχίλα την προκάλεσε!

Όπως εξήγησε στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός, εμπνεύστηκε την κάπως "νοσηρή" ιδέα από τον Χάντερ Σ. Τόμσον (Hunter S. Thompson), συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου πάνω στο οποίο βασίστηκε η τελευταία του ταινία.

Ο Τόμσον και ο Ντεπ ήταν στενοί φίλοι και όταν ο πρώτος αυτοκτόνησε (!) το 2005, ο δεύτερος δεν μπορούσε παρά να σεβαστεί την τελευταία του επιθυμία, σύμφωνα με την οποία ήθελε οι στάχτες του να εκτοξευθούν από ένα κανόνι στην κορυφή ενός πύργου.

"Ο Χάντερ είχε ονειρευτεί έναν ιδιαίτερο τρόπο για να φύγει. Υπέροχα. Έτσι και εγώ έφτιαξα ένα τεράστιο κανόνι μετά τον θάνατό του και έστειλα τις στάχτες του στον ουρανό", θυμήθηκε ο Τζόνι Ντεπ ενώ πληροφορίες τον θέλουν να ξόδεψε περισσότερα από δύο εκατομμύρια δολάρια για να φέρει το κανόνι και έναν πύργο στο μέρος όπου γινόταν η κηδεία του Τόμσον στο Κολοράντο πριν από έξι χρόνια.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το τρέιλερ της ταινίας "Μεθυσμένο ημερολόγιο".

Ζωή Κίττα