Ο Ματ Ντέιμον πάλεψε με τα φίδια

13.12.2011
Την υπέρτατη… υπέρβαση έκανε ο 41χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστώντας στην ταινία "We bought a zoo".

Την υπέρτατη… υπέρβαση έκανε ο 41χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστώντας στην ταινία "We bought a zoo" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Οι φοβίες δεν είναι κάτι αστείο και ο Ματ Ντέιμον (Matt Damon) φοβάται τα ερπετά. Να όμως που χρειάστηκε να ξεπεράσει αυτό που νιώθει λόγω… δουλειάς!

Στην εν λόγω ταινία ο δημοφιλής ηθοποιός ερμηνεύει έναν πατέρα που προσπαθώντας να δώσει μια νέα ζωή για εκείνον και τα παιδιά του μετακομίζει στην ύπαιθρο και αναλαμβάνει, χωρίς καλά καλά να το καταλάβει, να ανακαινίσει έναν ζωολογικό κήπο.

Σε μια σκηνή του έργου, ο Ντέιμον έπρεπε να "δουλέψει" με φίδια και τα πράγματα μόνο εύκολα δεν ήταν.

Μάλιστα, η συμπρωταγωνίστρια του Ματ στην ταινία, Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) τον κορόιδευε ασύστολα για τη δειλή συμπεριφορά του, με αποτέλεσμα όμως, τελικά να τον βοηθήσει.

"Τα κατάφερα. Το ξεπέρασα. Η Σκάρλετ μου είπε ότι είμαι για κλάματα και έτσι ξεκίνησα την προσπάθεια. Στην αρχή έβαλαν τα φίδια επάνω στα παιδιά και εκείνα ήταν εντάξει με αυτό. Όλοι οι υπόλοιποι μου έλεγαν ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και τελικά με έπεισαν", ομολόγησε ο Ντέιμον, ο οποίος τελικά ένιωσε καλύτερα όταν έμαθα πως ούτε και η Σκάρλετ ήταν τόσο άνετη όσο έδειχνε. Και εκείνη την είχε την ανησυχία της "παίζοντας με τα ερπετά". Όμως, τέλος καλό, όλα καλά…

Ζωή Κίττα