Για ποιον αγόρασε πιστόλι η πρώην του Σιν;

13.12.2011
Τι κι αν συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα για κατοχή κοκαΐνης η Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller) και ακόμη παζαρεύει τον τρόπο αποτοξίνωσής της; Το γεγονός όχι μόνο δεν φάνηκε να την πτόησε αλλά της έδωσε ώθησε και για άλλες τρέλες!


Τι κι αν συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα για κατοχή κοκαΐνης η Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller) και ακόμη παζαρεύει τον τρόπο αποτοξίνωσής της; Το γεγονός όχι μόνο δεν φάνηκε να την πτόησε αλλά της έδωσε ώθησε και για άλλες τρέλες!

Η 34χρονη πρώην σύζυγος του Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) εθεάθη σε ένα κατάστημα όπλων του Λος Άντζελες να… δοκιμάζει πιστόλια.

Ντυμένη σαν καουμπόισσα, η Μιούλερ έδειχνε να απολαμβάνει ιδιαίτερα τη διαδικασία σημαδεύοντας δεξιά και αριστερά με κάθε όπλο που έπιανε στα χέρια της. Μάλιστα έδειξε ιδιαίτερη προτίμηση σε ένα εντυπωσιακό ρεβόλβερ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της, Στίβεν Χόνιγκ (Steven Honig) η Μπρουκ έχει μεγάλη εξοικείωση με τα όπλα καθώς έχει εξασκηθεί αρκετά στη σκοποβολή στο παρελθόν. Ως άθλημα, εννοείται…

"Στην Μπρουκ αρέσει ιδιαίτερα η σκοποβολή και είναι δεινή σκοπεύτρια. Ξέρει να χειρίζεται τα όπλα και είναι πολύ προσεκτική", αποκάλυψε στο TMZ ο Χόνιγκ.

Και σε περίπτωση που αναρωτιέται κανείς σχετικά με το πώς μπόρεσε έστω και να δοκιμάσει αυτά τα πιστόλια η Μιούλερ με το ιστορικό της, η απάντηση, σύμφωνα πάντα με τον εκπρόσωπό της, είναι απλή.

Σύμφωνα με τον νόμο της Καλιφόρνια, το μόνο που έχει να κάνει κάποιος για να αγοράσει –νόμιμα εννοείται- ένα όπλο είναι να έχει ειδική άδεια οπλοφορίας και να την επιδείξει στον έμπορο. Αυτό όμως αφορά μόνο σε μεγάλα όπλα.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για περίστροφο ή απλό πιστόλι χειρός, το μόνο που έχει να κάνει είναι να το… πληρώσει. Η άδεια δεν είναι απαραίτητη.

Κατά τα άλλα, και ενώ αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 19 Δεκεμβρίου, η Μιούλερ συνέχισε την έξοδό της σε μπαρ της περιοχής όπου έπαιξε βελάκια για πολύ ώρα με την παρέα της και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν όλοι μαζί σε μπαρ για… άλλα γούστα.

Από κάποια ώρα και μετά η Μπρουκ δεν ήταν και πολύ χαρούμενη που οι φωτογράφοι την ακολουθούσαν κατά πόδας και κρύφτηκε κάτω από το μαντήλι της.

Κατά τα άλλα, ο πρώην σύζυγος, Τσάρλι Σιν, λέγεται ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό της, αν και διακριτικά. Μάλιστα είναι εκείνος που πλήρωσε την εγγύηση μετά τη σύλληψή της, όταν οι γονείς της αρνήθηκαν να το κάνουν.

Ζωή Κίττα