Μπουγιούρης: "Το καμαρίνι μου είναι ανοιχτό για όποια θέλει"

13.12.2011
Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε για όλους και για όλα στην κάμερα του "Πρωινό mou" και είπε μεγάλη κουβέντα:

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε για όλους και για όλα στην κάμερα του "Πρωινό mou" και είπε μεγάλη κουβέντα: "Το καμαρίνι μου είναι ανοικτό σε όποια γυναίκα θέλει να μάθει για μένα", είπε ο Μπουγιούρης πρώην Μάνος από τα "Μυστικά" που όσο να πεις μια θραύση στις γυναίκες την είχε κάνει!

"Είναι αλήθεια ότι οι Κύπριες είναι πολύ όμορφες και προσέχουν πολύ τον εαυτό τους. Όμως ούτως ή άλλως εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι απλές και χαριτωμένες. Οι γυναίκες που είναι ανεπιτήδευτες", δήλωσε το παλικάρι. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι "ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου" που έλεγε και ο Κορκολής κάποτε και μην χτυπήσεις πόρτα μπες κατευθείαν στο καμαρίνι του Μπουγιούρη και κάνε τον σταυρό σου να πάνε όλα καλά!

Μήπως όμως έχει σχέση το αγόρι και φας τελικά τα μούτρα σου και βρεθείς να τραγουδάς το "βρήκα την πόρτα σου κλειστή και τα κλειδιά παρμένα";

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έχω την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους ανθρώπους που αγαπώ και φυσικά κάνω την δουλειά που κάνω. Το να έχεις σχέση δεν είναι και το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο", τόνισε, χωρίς να δώσει σαφή απάντηση εάν έκανε σχέση μετά από την Αθηνά Οικονομάκου. "Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι", είπε ο Παναγιώτης και πολύ φοβάμαι κουκλίτσα ότι το να ανοίξεις την πόρτα είναι ένα ρίσκο που πρέπει να πάρεις και όπου σε βγάλει κατά το γνωστό "δύο πόρτες έχει η ζωή άνοιξα μια και μπήκα".

Ο Παναγιώτης κιόλας για να μην κουραστείς σου λέει ακριβώς που θα τον βρεις: "Οι κυρίες που ενδιαφέρονται για μένα, μπορούν να έλθουν να με δουν στο θέατρο Μουσούρη με τον Κρατερό Κατσούλη και εάν έχουν το θάρρος να έλθουν στο καμαρίνι μου και να με ρωτήσουν ό,τι θέλουν. Η πόρτα μου είναι ανοικτή". Οπότε τι περιμένεις πες μου και κάθεσαι και διαβάζεις gossip; Ντύσου, φτιάξου και τρέξε να προλάβεις!

Ελένη Αναστασάκη