Οι Καρντάσιαν το έριξαν στη θρησκεία

06.02.2012
Μια έντονη αλλαγή προς τα… θεία φαίνεται ότι πραγματοποιούν μέλη της διάσημης ριάλιτι οικογένειας που εθεάθησαν σε κυριακάτικη λειτουργία.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και η Κρις Τζένερ (Kris Jenner) πέρασαν το πρωί της Κυριακής στην εκκλησία LifeChange Community της Καλιφόρνια, ενώ μόλις την περασμένη εβδομάδα η 31χρονη σταρ αποκάλυψε ότι σκοπεύει να ξεκινήσει μια ομάδα μελέτης της Βίβλου!

Η Κιμ έδειχνε σε πολύ καλή διάθεση ενώ δεν παράλειψε να ενημερώσει και τους φίλους της μέσω Twitter ως εξής: "Έκανα την πρωινή γυμναστική μου και τώρα πάω στην εκκλησία με την οικογένεια. Καλή μέρα σε όλους".

Με το μαλλί πιασμένο σε μια ψηλή αλογοουρά και φορώντας ένα τζιν καμπάνα, ψηλοτάκουνα και ένα αμάνικο μπλουζάκι με μια πλεκτή –επίσης αμάνικη- ζακέτα από πάνω, η Κιμ έφτασε στην εκκλησία μαζί με τη μητέρα και μάνατζέρ της, Κρις Τζένερ ενώ και οι δύο κοιτούσαν μετά μανίας τα κινητά τους καθώς περπατούσαν...

Η 56χρονη Τζένερ φορούσε επίσης καμπάνα παντελόνι, αλλά μαύρο, λευκό πουκάμισο και καφέ μπλέιζερ, τα οποία συνδύαζε ωραιότατα με μια τεράστια λαδί τσάντα.

Η εκκλησία, η οποία εστιάζει σε "δεύτερες ευκαιρίες", ιδρύθηκε το 2010 από την ίδια την Κρις και τον αιδεσιμότατο Μπραντ Τζόνσον (Brad Johnson), ενώ όπως έγινε γνωστό πέρσι, η Κιμ δωρίζει για τους σκοπούς της το 10% των κερδών της.

Για την ιστορία, ο αιδεσιμότατος Τζόνσον, ο οποίος πάντρεψε την αδελφή της Κιμ, Κλόι (Khloe) με τον παίκτη των Λέικερς, Λαμάρ Όντομ (Lamar Odom) το 2009, εργαζόταν στο τοπικό Starbucks (!) πριν "συνεργαστεί" με την οικογένεια Καρντάσιαν.

Νωρίτερα, ο πολυπράγμων πάστορας είχε αφήσει την πολλά υποσχόμενη θέση του ως ηγέτης της εκκλησίας του Γολγοθά στο Γουεστλέικ της Καλιφόρνια, ύστερα από αρκετές εναντίον του αποκαλύψεις το 2007.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα