Ηλιάκη: Απαρηγόρητη μετά τον χωρισμό

26.03.2012
«Χρειάστηκε να κλάψω, να βρίσω, να φωνάξω. Και μες στον εαυτό μου να κλειστώ». Σε όλο του το μεγαλείο και τον πόνο βίωσε η Μαρία Ηλιάκη τον χωρισμό της με τον Γιόχαν. Απαρηγόρητη, σου λέει, ήταν

«Χρειάστηκε να κλάψω, να βρίσω, να φωνάξω. Και μες στον εαυτό μου να κλειστώ». Σε όλο του το μεγαλείο και τον πόνο βίωσε η Μαρία Ηλιάκη τον χωρισμό της με τον Γιόχαν. Απαρηγόρητη, σου λέει, ήταν η νεαρή παρουσιάστρια μετά το τέλος της σχέσης της, πριν λίγο καιρό.

Η Ηλιάκη την Κυριακή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Άσυς Μπήλιου και κάτι τα άστρα και τα ζώδια που της έφεραν εμπόδια, κάτι οι αστρολογικές προβλέψεις, ήρθε κι έπιασε το χωρισμένο κορίτσι ένα παράπονο, μα ένα παράπονο. Γιατί, τον έχει μεγάλο τον πόνο του χωρισμού και ας είναι πλέον σε φάση που τον έχει αφήσει πίσω της.

«Είχα καταλάβει ότι τα πράγματα στα προσωπικά δεν μου πάνε τόσο καλά όσο στους άλλους τομείς… Πάντα εκεί που νομίζω ότι κάτι θα πάει καλά, έρχεται η κατραπακιά», είπε με ένα παράπονο.

Επίσης, παραδέχτηκε ότι είναι drama queen, αφού κάθε της χωρισμό τον βιώνει σαν θεατρικό δράμα. «Κλείνομαι σπίτι, κλαίω πολύ και μια μέρα ξυπνάω και λέω ‘αυτό ήταν, μου πέρασε’».

Πάμε όλοι μαζί Πλούταρχο.... «Μα σε ξεπέρασα. Πόνεσα, έκλαψα και μες στην τρέλα γέλασα. Σε ξεπέρασα, έδωσα τόπο στην οργή κι απλά προσπέρασα...»