Καραβάτου: Ο γιατρός δεν με αφήνει να κάνω τώρα παιδί

26.03.2012
Και δεύτερο παιδί θέλει να αποκτήσει η Κατερίνα Καραβάτου και μάλιστα σύντομα, ενώ την επιθυμία της αυτή εξέφρασε μπροστά στην κάμερα του Πρωινού mou. Ωστόσο, αν και η λαχτάρα της είναι μεγάλη, θα πρέπει

Και δεύτερο παιδί θέλει να αποκτήσει η Κατερίνα Καραβάτου και μάλιστα σύντομα, ενώ την επιθυμία της αυτή εξέφρασε μπροστά στην κάμερα του Πρωινού mou. Ωστόσο, αν και η λαχτάρα της είναι μεγάλη, θα πρέπει να περιμένει ακόμη για να γίνει ξανά μανούλα.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, ο γιατρός της δεν της επιτρέπει να μείνει τώρα έγκυος, επιμένοντας ότι πρέπει να περιμένει λίγο ακόμη.

«Ο γιατρός μου, μου έχει πει πως δεν πρέπει αυτή τη στιγμή να μείνω έγκυος! Πρέπει να περιμένω λίγο!». Έτσι, δεν έχει παρά να περιμένει και να κάνει υπομονή. Έλα, όμως, που βλέπει έγκυες γυναίκες στο δρόμο και την πιάνει μια ζήλια, μα μια ζήλια...

«Βλέπω έγκυες γυναίκες στο δρόμο και τις ζηλεύω! Έχω αρχίσει ήδη να μπαίνω σε μια τέτοιου είδους διαδικασία, πράγμα που δεν πίστευα πως θα μου συνέβαινε τόσο νωρίς!» δήλωσε.

Η Καραβάτου αποκάλυψε επίσης ότι δεν σκοπεύουν να κάνουν μαζί την βάφτιση και τον θρησκευτικό γάμο.

«Είναι δυο διαφορετικά μυστήρια που θέλουμε να νιώσουμε και να βιώσουμε ξεχωριστά!»