Πρέλεβιτς: «Οι άντρες δεν με κοιτάνε»

21.05.2012
Αν νομίζεις ότι το να είσαι μοντέλο σημαίνει ότι όλα τα αντρικά βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σου τότε κάνεις πολύ μεγάλο λάθος!

Η Άννα Πρέλεβιτς μας λέει τον πόνο της: "Ξέρεις ποιο είναι στο αστείο; Πως όταν ήμουν μικρή κορόιδευα τη μαμά μου γιατί πήγε και παντρεύτηκε τον πρώτο άντρα της ζωής της! Ε και μετά γνώρισα τον Δημήτρη και είμαστε μαζί. Μου λένε πολλοί "μη βιάζεσαι, είσαι μικρή, δεν έχεις ζήσει τίποτα." Μα γιατί να ζήσω πίκρες και αγωνίες και ερωτικές απογοητεύσεις, από τη στιγμή που έχω βρει έναν άντρα που αγαπώ και με κάνει χαρούμενη; Ποιος ο λόγος να πειραματίζεσαι από δω και από κει; Εγώ νιώθω τυχερή που ήρθαν νωρίς στη ζωή μου ο έρωτας και η χαρά.", είπε το κορίτσι που δεν έχει μάτια σου λέει για άλλον.

Αφού ούτε την κοιτάζουν όταν βγαίνει έξω να φανταστείς: "Οι άντρες δεν με κοιτάνε! Παραγγέλνω το ποτό μου από το μπαρ και ο μπάρμαν ούτε που γυρίζει να με δει. Είναι σαν να είμαι αόρατη! Μπορεί να βγω με 5 φίλες μου και να φλερτάρουν και τις 5, αλλά εμένα δεν με πλησιάζουν. Δεν ξέρω αν αυτό γίνεται επειδή ξέρουν ποια είμαι και ότι έχω σχέση, πάντως το εκτιμώ, γιατί δεν με φέρνουν σε δύσκολη θέση. Απ΄ την άλλη το λέω και δεν με πιστεύουν..", είπε το κορίτσι με παράπονο. Ε τι να κάνεις χρυσό μου που σε καταλαβαίνουν όλοι όταν βγάινεις έξω ποια είσαι… Άσε που μπορεί να το γράφεις στο κούτελο ότι έχεις βρει άντρα…

Ελένη Αναστασάκη