Καλλιτέχνες κράζουν την Δημητρίου για τη συναυλία

26.06.2012
Τι ήθελε η Άντζελα Δημητρίου να την δει... φιλόσοφος εκτοξεύοντας ένα... «η μουσική δεν έχει σύνορα» ως απάντηση στα δημοσιεύματα που την θέλουν να δίνει συναυλία στα Κατεχόμενα της Κύπρου;

Ήταν σα να επιβεβαίωνε τα τουρκικά δημοσιεύματα και όπως καταλαβαίνεις οι οργισμένες αντιδράσεις δεν άργησαν να εκδηλωθούν. Πολλοί συνάδελφοι της Άντζελας δεν άντεξαν και όχι μόνο ξέσπασαν, αλλά κάποιοι της έριξαν τρελό κράξιμο.

Όπως καλή ώρα η Ευρυδίκη, η οποία είναι Κύπρια και πώς να το κάνουμε, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με το θέμα. Έτσι, σε έξαλλη κατάσταση έγραψε για την Δημητρίου: “Κάποιος να την μαζέψει!!! Τα χρήματα δεν είναι πάνω από την πατρίδα μας κ. Δημητρίου. ΝΤΡΟΠΗ!!! 200.000 Πρόσφυγες, 1619 Αγνοούμενοι, 6,000 Νεκροί... η μουσική σε αυτή την περίπτωση κ. Δημητρίου έχει και παραέχει σύνορα... Είμαι έξαλλη!!!!! Εννοείται ότι δεν θα της επιτραπεί η είσοδος από την ελεύθερη Κύπρο. θα την κάνει από Τουρκία και τότε, θα πρέπει να της απαγορεύσουν την είσοδο σε οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό κράτος συμπεριλαμβανομένης κ της Ελλάδας!!!”

Εκνευρισμένος ήταν και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: “Είπαμε, άλλο η ανεπίσημη επίσκεψη και άλλο πράξη αναγνώρισης του ψευδοκράτους. Άλλο να επισκεφτείς τα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ αφού η Κυπριακή Κυβέρνηση άνοιξε τα οδοφράγματα ως μέτρο επαναπροσέγγισης. Και άλλο να τραγουδάς ή να δουλεύεις ή να συναλλάσσεσαι επίσημα, οπουδήποτε εκεί, αναγνωρίζοντας το ψευδοκράτος”.

Αλλά και η Βαλάντω Τρύφωνος, επίσης Κύπρια, ήταν το ίδιο έξαλλη: “Να πει και κάποιος στην κ. Δημητρίου ότι η J.Lo αλλά και η Shakira μόλις έμαθαν για την κατάσταση στην Κύπρο ακύρωσαν και απολογήθηκαν”.