Τραβόλτα: φιάσκο το κουκούλωμα του σκανδάλου!

26.06.2012
Ακριβώς τη στιγμή που δέχεται ακόμη μια μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση, ο διάσημος ηθοποιός παλεύει να δείξει ότι "δεν τρέχει τίποτα". Όμως το αποτέλεσμα… συζητιέται!


Ο Τζον Τραβόλτα (John Travolta) βρέθηκε στη μέση ενός σεξουαλικού σκανδάλου πριν από μερικούς μήνες όταν διάφοροι άντρες, μασέρ στην πλειοψηφία τους, άρχισαν να εμφανίζονται ο ένας μετά τον άλλο κατηγορώντας τον ότι "τους επιβλήθηκε σεξουαλικά".

Παρότι δεν απάντησε ποτέ προσωπικά, ο 58χρονος ηθοποιός από την αρχή διέψευσε όλες τις ιστορίες μέσω του δικηγόρου του, απειλώντας μάλιστα και με μηνύσεις.

Χθες, λοιπόν, ήρθε η στιγμή για τον Τζον Τραβόλτα να βγει από το… κλουβί του και να αντιμετωπίσει τον κόσμο καθώς πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το… κακό.

Έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Κέλι Πρέστον (Kelly Preston), ο Τραβόλτα φόρεσε το καλύτερο χαμόγελό του –ή μάλλον έτσι νόμισε- και περπάτησε στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας του "The Savages" με σκοπό να κλείσει τα στόματα.

Έλα, όμως, που τα άνοιξε περισσότερο.

Η υπερπροσπάθεια του ζεύγους να αποδείξει το πόσο καλά είναι τα πράγματα μεταξύ τους, ήταν τόσο αμήχανη που τελικά είχε μάλλον αντίθετο αποτέλεσμα.

Η 49χρονη ηθοποιός μάλλον είχε μεγαλύτερη διάθεση να αποδείξει πόσο πολύ στηρίζει τον άντρα της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που ήταν σαν να τον τραβούσε με το ζόρι "να τους δείξουν αυτοί".

Τέλος πάντων, ύστερα από μερικές αγκαλιές, αστειάκια, χαδάκια και άκρως αμήχανα φιλιά, ο Τζον και η Κέλι πέρασαν την πρώτη δημόσια ψυχρολουσία. Για να δούμε τη συνέχεια…

Ζ. Κ.