Μάιλι & Λίαμ: Σα "δύο ξένοι" στο κόκκινο χαλί

12.08.2013
Τελικά, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά; Μάλλον κάτι τέτοιο ισχύει για τους αρραβωνιασμένους Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) και Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth).

Εδώ κι ένα χρόνο ακούγονται φήμες που θέλουν το ζευγάρι να είναι στα χωρίσματα κι η κοινή τους εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας του Χέμσγουορθ, Paranoia, την περασμένη Πέμπτη φούντωσε τις φήμες.

Γιατί; Επειδή οι δυο τους ήταν κυριολεκτικά σα 2 ξένοι. Έφτασαν μεν μαζί, έβγαλαν φωτογραφίες μαζί, αλλά μετά η μεν Μάιλι μπήκε μέσα, ο δε Λίαμ έμεινε έξω για δηλώσεις στο κόκκινο χαλί.

Όποτε τον ρώταγαν για τη Μάιλι, έδειχνε τη δυσαρέσκειά του κι απέφευγε να απαντήσει, ενώ η οικογένειά του αν και παραβρέθηκε στην πρεμιέρα ούτε που γύρισαν να την κοιτάξουν, κυριολεκτικά, όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο HolywoodLife.

Σε κάποια στιγμή η Μάιλι έδωσε ένα φιλί στο Λίαμ, αλλά όσοι το είδαν, δε πείστηκαν αφού ήταν τελείως κρύο. Ευτυχώς που έχει κουρευτεί γιατί έχω στο μυαλό μου ήδη 5 εθελόντριες να την ξεμαλλιάσουν…

Κατά την προβολή το ζευγάρι έκατσε δίπλα δίπλα, αλλά και πάλι μίλαγαν με όλους εκτός από μεταξύ τους, ενώ το ίδιο συνέβη και στο πάρτι που ακολούθησε.

Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Ιούνιο είχαν ακουστεί φήμες ότι η Μάιλι φλέρταρε με τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) κι οι δυο τους είχαν κάνει κάποιες κοινές εξόδους αν κι η ίδια το διέψευσε.

Τι να πούμε κι εμείς, εάν όντως ισχύουν τα περί φλερτ με τον Μπίμπερ, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Βίτσιο είναι αυτό, ας προσπαθήσουμε να το σεβαστούμε.

Νικόλας Εμμανουήλ