Φέρνει τους Μπραντζελίνα για ταινία!

09.06.2010
Στη μάχη στήριξης του ελληνικού τουρισμού μπαίνει και ο Πάρης Κασιδόκωστας, που αυτή την περίοδο υπηρετεί τη μαμά πατρίδα.

Στη μάχη στήριξης του ελληνικού τουρισμού μπαίνει και ο Πάρης Κασιδόκωστας, που αυτή την περίοδο υπηρετεί τη μαμά πατρίδα. Ο «χρυσός εργένης» μαζί με το συνέταιρό του Τέρι Ντούγκας στη χολιγουντιανή εταιρεία παραγωγών 1821 Films πρότειναν στον Μπραντ Πιτ και στην Αντζελίνα Τζολί να πρωταγωνιστήσουν σε μια καλοκαιρινή ρομαντική κομεντί που θα διαδραματίζεται με φόντο το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την ινγκόγκνιτο επίσκεψη του ζευγαριού στο μαγευτικό κυκλαδονήσι, ενώ Πιτ και Τζολί είχαν επισκεφθεί και στο παρελθόν τη Σαντορίνη. Εκείνος με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Άνιστον, εκείνη για τα γυρίσματα του «Lara Croft». Έτσι, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή τους από την Ελλάδα πριν από δύο εβδομάδες δέχτηκαν τηλεφώνημα από το φίλο τους Τομ Χανκς για μια νέα ταινία με έντονο το ελληνικό χρώμα. Είναι γνωστό ότι ο Τομ Χανκς γνωρίζεται καλά με τον Πάρη, ενώ τους συνδέει πολύχρονη φιλία με τη Μαριάννα Λάτση.

Ο Πάρης, μόλις έμαθε σχετικά με τις prive διακοπές του διάσημου ζευγαριού και την πρόθεσή τους να αγοράσουν σπίτι στη Σαντορίνι, πήρε την πρωτοβουλία και ζήτησε από τον Τομ Χανκς να μεσολαβήσει προκειμένου να έρθει σε επαφή με Πιτ και Τζολί για να τους κάνει την πρόταση. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, οι Μπραντζελίνα είδαν πολύ θετικά την πρόταση κι έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνει το κρίσιμο ραντεβού με τον Τέρι Ντούγκας στο L.A., καθώς ο Πάρης δεσμεύεται λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων. Αν όλα πάνε καλά, τα γυρίσματα της νέας ταινίας, που θα είναι μια ρομαντική κομεντί, θα ξεκινήσουν την επόμενη άνοιξη. Μάλιστα, στην παραγωγή ενδέχεται να συμμετέχει και η εταιρεία παραγωγής της Ρίτα Γουίλσον, συζύγου του Τομ Χανκς.