Η Πάρις Χίλτον αναστάτωσε την Αίγυπτο

04.06.2010
Την Αίγυπτο επισκέφτηκε πρόσφατα η 29χρονη κοσμική κληρονόμος, αλλά όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, δεν είχε διαβάσει κανέναν οδηγό πιο πριν. Δεν εξηγείται διαφορετικά το αποκαλυπτικό φόρεμα -από τη μέση και πάνω- που επέλεξε για την εμφάνισή της στις Πυραμίδες.


Την Αίγυπτο επισκέφτηκε πρόσφατα η 29χρονη κοσμική κληρονόμος, αλλά όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, δεν είχε διαβάσει κανέναν οδηγό πιο πριν. Δεν εξηγείται διαφορετικά το αποκαλυπτικό φόρεμα -από τη μέση και πάνω- που επέλεξε για την εμφάνισή της στις Πυραμίδες.

Η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) πέρασε μερικές μέρες στο Κάιρο όπου πληρωνόταν για να εμφανίζεται ως γκεστ στην έκθεση αυτοκινήτων Automech 2010. Όμως, στις εξορμήσεις της εκτός "δουλειάς" δεν φάνηκε να προσαρμόζει καθόλου τις στιλιστικές της συνήθειες στα ήθη και τα έθιμα της μουσουλμανικής χώρας. Προφανώς δεν την ενημέρωσε κανείς για το πόση... σάρκα "επιτρέπεται" να δείξει!

Κάτι πήρε το αυτάκι της βέβαια για το διαφορετικό του πράγματος και το φόρεμα που διάλεξε να φορέσει στην επίσκεψή της στις Πυραμίδες ήταν μέχρι τον αστράγαλο. Καλή η προσπάθεια, αλλά δεν φτάνει, βρε Πάρις. Από τη μέση και πάνω, τα έβγαλε όλα έξω. Το φόρεμα μπορεί να ήταν μακρύ, αλλά είχε όλη την πλάτη έξω και ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ που μόνο διακριτικό δεν ήταν.

Μπορεί τα σοτσάκια και τα μπικίνι να έχουν γίνει απόλυτα αποδεκτά στις παραλίες του Σαρμ Ελ Σέιχ και της Χουργκάντα, στο Κάιρο και το Λούξορ, όμως, οι Δυτικοί, οφείλουν να... καλύπτονται περισσότερο. Ο έγκριτος ταξιδιωτικός οδηγός Lonely Planet συμβουλεύει τις γυναίκες τουρίστριες να προσέχουν πολύ τι φορούν καθώς περπατούν στους δρόμους του Κάιρο, προσπαθώντας να μην "προκαλούν περιττή προσοχή" από τους ντόπιους. Την ίδια στιγμή, το Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών προτρέπει τις τουρίστριες να έχουν πάντα καλυμμένα τα πόδια και τα μπράτσα τους.

Μετά τις Πυραμίδες, η φρεσκοχωρισμένη -και ιδιαίτερα ευτυχισμένη γι' αυτό- Πάρις, άλλαξε ρούχα και επισκέφτηκε το Αιγυπτικό Μουσείο στην πόλη. Φορώντας μαύρο κολάν και ροζ τοπάκι, η Χίλτον πρόσφερε ένα ευχάριστο θέαμα στους παραβρισκόμενους με τις χαρούμενες πόζες που χάριζε στους φωτογράφους, τόσο έξω αλλά και μέσα από το κτίριο.

Ακόμη και δίπλα στα εκθέματα του Μουσείου, η πάντα περιχαρής Πάρις έπαιζε με τον φακό. Μόνο μπροστά σε μια από τις μούμιες του Μουσείου φάνηκε να σοβαρεύει λίγο, προσπαθώντας να περιεργαστεί όλες τις... λεπτομέρειες.

Γράφοντας στη σελίδα της στο Twitter λίγο αργότερα, η ίδια έγραφε με μεγάλο ενθουσιασμό: "Το Παρίσι είναι στο Κάιρο! Λατρεύω την Αίγυπτο... Η Αίγυπτος είναι απίθανη!".

Η Πάρις αναμένεται να γυρίσει στις ΗΠΑ σήμερα, για να συνεχίσει το "πάρτι της ζωής της" με ένα τρελό σαββατοκύριακο στο Λας Βέγκας.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα