Aηδία: γυναίκα ξέρασε πράσινο εμετό στη Lady Gaga

17.03.2014
Δεν υπάρχουν όρια σε αυτά που αποφασίζει να κάνει η εκκεντρική τραγουδίστρια επί σκηνής. Στην κυριολεξία…

Με νέα "φιντάνια" να ξεφυτρώνουν διεκδικώντας τον τίτλο της πιο εκκεντρικής σταρ –βλ. Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) για παράδειγμα- η Lady Gaga "αναγκάζεται" να παίρνει το δικό της "δισάκι" ένα βήμα πιο κάτω.

Εξ ου και η τελευταία σοκαριστική και άκρως αηδιαστική εμφάνισή της.

H Lady Gaga ανέβηκε στη σκηνή Doritos Bold Stage στο Stubb's BBQ ως μέρος του Φεστιβάλ South By Southwest στο Όστιν του Τέξας και ερμήνευσε το τραγούδι της "Swine" μαζί με τη φίλη της Μίλι Μπράουν (Millie Brown).

Μέχρι εδώ καλά…

Όμως, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ενώ η 27χρονη σταρ τραγουδούσε, η Μίλι έπινε ένα πράσινο υγρό το οποίο κάποια στιγμή ξέρασε επάνω στην ερμηνεύτρια. Στην κυριολεξία.

Η Μπράουν "ειδικεύεται" σε αυτού του είδους την πρακτική, έχοντας συνήθως ως στόχο έναν λευκό καμβά, τον οποίο και "ζωγραφίζει" κατά το πού κάνε εμετό!

Αυτή τη φορά, το "βόλι", είχε πολύ συγκεκριμένο στόχο, επάνω στο στήθος της Lady Gaga.

Για να πετύχει το ζητούμενο, η Μίλι πιέζει τον λαιμό της με τα δάχτυλα, προκαλώντας τον εμετό, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο. Γι' αυτό, σκεφτείτε το καλά πριν το κάνετε το κλικ. Αν δεν μπορείτε, απλά αρκεστείτε σε μια φωτογραφία για να πάρετε μια ιδέα. Ιδού

Μετά το πράσινο "λούσιμο" η διάσημη τραγουδίστρια συνέχισε την ερμηνεία της και στο τέλος της εμφάνισης γδύθηκε, μπήκε στην μπανιέρα και φυσικά φωτογραφήθηκε μέσα στο πράσινο υγρό της για να μοιραστεί στη συνέχεια τη λήψη (!) με τους φίλους της, τους Little Monsters, όπως τους αποκαλεί. Η φωτογραφία είναι, όπως μπορείτε να καταλάβετε, αυτή στην αρχή του θέματος.