Ρέιτσελ, Μόνικα & Φοίβη: Τα "Φιλαράκια" ξανά μαζί

28.08.2014
Οι πρωταγωνίστριες της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς των '90s σε μια νέα εμφάνιση έκπληξη. Για όλους…

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel) χθες και η έκπληξη που της επιφύλαξε εκείνος ήταν πέρα των προσδοκιών της. Και όχι μόνο των δικών της.

Αφού η υπόλοιπη κουβέντα τελείωσε, ο Κίμελ παραδέχτηκε πόσο μεγάλος θαυμαστής της σειράς υπήρξε και αφού αποκάλυψε ότι είχε γράψει ένα σενάριο "επιστημονικής φαντασίας" για τη σειρά ο ίδιος, ζήτησε από την 45χρονη σταρ να το διαβάσει μαζί του.

Και αφού η Άνιστον πείθεται, βρίσκεται στο μέρος του στούντιο που ο οικοδεσπότης έχει μετατρέψει σε μια απόλυτα πιστή ρέπλικα της κουζίνας του σπιτιού όπου γυρίστηκε η επιτυχημένη σειρά.

Ο Κίμελ έπαιζε τον ρόλο του "Ρος", αδελφού της "Μόνικα" Κόρτνεϊ Κοξ (Courtney Cox) τον οποίο στη σειρά ενσάρκωνε ο Ντέιβιντ Σουίμερ (David Shwimmer) και η Τζένιφερ την "Ρέιτσελ" που την έκανε διάσημη.

Το σενάριο, σκόπιμα παιδαριώδες και "εμμονικό" με την ιδιότητα του Ρος-Τζίμι ως "δεινού εραστή", γεγονός που επιβεβαιώνουν και η "Μόνικα" και η "Φοίβη" –Λίζα Kούντροου (Lisa Kudrow)- που εμφανίστηκαν ξαφνικά στο σετ χωρίς να το γνωρίζει η καλεσμένη (και καλά… λέμε εμείς!)

Το βίντεο που ακολουθεί είναι εν μέρει "ιστορικό" και αφιερώνεται στους απανταχού θαυμαστές της σειράς. Όσο για τα αγόρια της παρέας; Όπως θα ακούσετε και δια στόματος Τζίμι-Ρος, ο "Τζόι" τον οποίο ερμήνευε ο Ματ ΛεΜπλαν (Matt LeBlanc) και ο "Τσάντλερ" του Μάθιου Πέρι (Matthew Perry) έχουν... πεθάνει ύστερα από θανατηφόρο δάγκωμα του Μαρσέλ, της μαϊμούς του "Ρος"! Ό,τι πείτε κύριε Κίμελ...