Αργυρός: Δεν πάει ο νους σου με ποια είναι ερωτευμένος! [photo]

09.11.2015
Δεν πρόλαβε να απολυθεί από το στρατό ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ήδη «πιάστηκε» το σέξι το αγόρι. Ερωτευμένος, σου λέει, είναι ο πολίτης Αργυρός και δεν πάει ο νους σου ποια είναι η γυναίκα που του «έκλεψε» την καρδιά. Μάλιστα, για χάρη της κάνει και αεροπορικά ταξιδάκια, αφού εκείνη δουλεύει εκτός Ελλάδος.

Και το παίρνει το ποτάμι, η γυναίκα που λέγεται ότι είναι το νέο αμόρε του Αργυρού είναι η….

…. Αναστασία Δρακά! Ποια είναι αυτή; Η πρώην του Θεοχάρη Ιωαννίδη, με τον οποίο έγιναν ζευγάρι, όταν χόρευαν μαζί στο DWTS. Εξάλλου, η όμορφη Αναστασία είναι χορεύτρια και συμμετείχε στο σόου του ΑΝΤ1. Μετά τη γνωριμία της, όμως, με τον Ιωαννίδη άνοιξαν και οι δρόμοι της υποκριτικής Τέχνης, καθώς η Δρακά παίζει και στη σειρά «Μπρούσκο».

Και αυτός είναι ο λόγος, που πολλές μέρες βρίσκεται στην Κύπρο, καθώς έχει γυρίσματα. Αλλά αυτό, σου λέει δημοσίευμα της Real news, δεν πτοεί το νεόκοπο ζεύγος. Όποτε εκείνη βρίσκεται στην Αθήνα, πηγαίνει στο κέντρο που τραγουδά ο Κων/νος, ενώ κι εκείνος συχνά πυκνά ταξιδεύει μέχρι την Κύπρο.

Όσο για τη σχέση τους; Δεν μετρά πολύ καιρό, όμως, φαίνεται ότι παίζει τρελός έρωτας, ενώ και οι δύο θέλουν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.