Στα χαρακώματα Ζοζεφίν - Down Town για το "χωρισμό" της - Όλη η αλήθεια!

21.06.2016
Στα "χαρακώματα" βρισκονται τις τελευταίες μέρες η Ζοζεφίν και το περιοδικό Down Town με αφορμή το "χωρισμό" της με τον Δημήτρη Παππά.

Η νεαρή τραγουδίστρια στη συνεντευξη που έδωσε στο περιοδικό είχε αποκαλύψει ότι χώρισε με το νεαρό επιχειρηματία και μάλιστα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «με τον Δημήτρη ήμασταν μαζί δέκα μήνες. Χωρίσαμε γιατί μάλλον έλειψε η αγάπη και ο σεβασμός».

Όταν κυκλοφόρησε το περιοδικό η Ζοζεφίν ανέβασε στα social media φωτογραφία της με τον Παππά, ενώ όπου βρισκόταν και όπου στεκόταν, ισχυριζόταν ότι δεν έχουν χωρίσει, ρίχνοντας τις ευθύνες στο περιοδικό, ότι άλλαξαν τα λόγια της!

«Δεν υπήρχε κάτι! Δεν ισχύει! Αλλάξανε τα λόγια μου! Είμαι καλά με τον Δημήτρη, τέλος, αυτό! Δεν δήλωσα κάτι τέτοιο, δεν μιλάω έτσι εξάλλου», δήλωσε η Ζοζεφίν στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

Και πρόσθεσε ότι δεν πήρε η ίδια το περιοδικο για να παραπονεθεί, αλλά το ανέλαβε η εταιρεία της.

Μετά την προβολή των δηλώσεων της Ζοζεφίν, η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με το περιοδικό και τη δημοσιογράφο που πήρε την επίμαχη συνέντευξη. Και μάντεψε... έβαλε στη Σάσα το ηχητικό και όπως αποκάλυψε η Σταμάτη, η νεαρή τραγουδίστρια τα είχε πει ακριβώς έτσι!

«Μου έβαλε όλο το ηχητικό. Τα έχει πει, ακριβώς έτσι!», ανέφερε η Σάσα.

Κι έτσι το περιοδικό, φαίνεται οτι έχει τα ντοκουμεντα που "αδειάζουν" τη Ζοζεφίν.

Εξάλλου, το Σάββατο η νεαρή τραγουδίστρια ηταν καλεσμένη στο ΣουΚου και η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε ότι ο Παππάς ενω στις αρχές του YFSF ήταν κάθε μερα στις πρόβες, τον τελευταίο καιρό, έχει εξαφανισθεί. Η Ζοζεφίν, βέβαια, το απέδωσε σε... φόροτ εργασίας.

Τα συμπεράσματα δικά σου