Jennifer Aniston – Justin Theroux: Παίρνουν διαζύγιο λόγω… κακού σεξ

14.05.2018
Jennifer Aniston – Justin Theroux: Παίρνουν διαζύγιο λόγω… κακού σεξ
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του χωρισμού της Jennifer Aniston από τον Justin Theroux, με τους θαυμαστές του ζευγαριού να μην μπορούν ακόμα να συνέλθουν από το σοκ των όσων διάβασαν.

Οι δυο ηθοποιοί που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2015 αρνήθηκαν μεν να δώσουν πολλές λεπτομέρειες για το διαζύγιό τους, ωστόσο το ψυχρό κλίμα μεταξύ τους ήταν εμφανές ήδη από την πρώτη εβδομάδα μετά την ανακοίνωση πως το πιο λαμπερό ζευγάρι ηθοποιών αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Τα σενάρια που ακολούθησαν ήταν πολλά. Ορισμένοι έκαναν λόγο για ανάμειξη του Brad Pitt στον χωρισμό της πρώην συζύγου του, ενώ άλλοι υποστήριξαν πως το μάτι του Justin… έπαιζε λιγάκι παραπάνω!

Τι πραγματικά ισχύει όμως;

Τα τελευταία νέα που μαθαίνουμε από τα διεθνή Μέσα, θέλουν το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι να οδηγείται στον χωρισμό λόγω κακού και εν συνεχεία ανύπαρκτου σεξ. Τι εννοούμε;

Σύμφωνα με όσα δήλωσε πρόσωπο του περιβάλλοντός τους, οι δυο τους είχαν απομακρυνθεί πολύ το τελευταίο διάστημα, καθώς ο έρωτας είχε περάσει. Τουλάχιστον από τη μεριά του Justin.

Λέγεται πως οι δυο τους είχαν να κάνουν σεξ παραπάνω από δύο χρόνια, ενώ κοιμόντουσαν και σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες μέχρι τη στιγμή που ο ηθοποιός εγκατέλειψε τη συζυγική στέγη, μετακομίζοντας στο σπίτι του στο Μανχάταν.

Και το καλύτερο όλων; Η Jennifer δεν τον ήθελε αυτόν τον χωρισμό. Ο σύζυγός της, όμως, δεν της άφησε και πολλά περιθώρια…