Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ: Παντρεύονται ή όχι τον Ιούλιο;

15.05.2018
Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ: Παντρεύονται ή όχι τον Ιούλιο;
Το διάσημο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και οκτώ χρόνια ενώ η κόρη τους, Ελένη είναι ήδη τριών ετών. Πληροφορίες τους θέλουν να επισημοποιούν φέτος της σχέση τους. Αλλά... μήπως όχι;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ πρόκειται να παντρευτούν τον Ιούλιο στη Μύκονο, με ανοικτό γάμο, χωρίς όμως να υπάρχει ακόμη ακριβής ημερομηνία.

Το ρεπορτάζ θέλει τη δεξίωση να γίνεται στο Nammos στην Ψαρού, όπου ο διάσημος τραγουδιστής δίνει κάθε χρόνο μια μεγάλη συναυλία, χωρίς όμως στο σύνολο οι πληροφορίες να έχουν επιβεβαιωθεί.

Το ζευγάρι, γενικά προφυλάσσει ιδιαίτερα την ιδιωτική του ζωή, και ακριβώς αυτό τόνισε ο Άρης Καβατζίκης στο Πρωινό μου, όταν συζυτήθηκε το όλο θέμα.

Ο ίδιος, επικοινώνησε με την Υβόννη αλλά το μόνο που μπόρεσε να αποσπάσει -μετά κόπων και βασάνων, ό πως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί- είναι πως μάλλον δεν ισχύουν όλες οι λεπτομέρειες που δημοσιεύτηκαν. Στο τέλος της κουβέντας μάλιστα, ο Θέμης Γεωργαντάς -τονίζοντας ότι ακόμη δεν έχει λάβει πρόσκληση- έδωσε την δική του πληροφορία που έχει τη βαρύτητά της: "Ο Ρέμος θα τραγουδήσει σίγουρα στο Nammos τον Ιούλιο, όπως κάνει κάθε χρόνο και γάμος θα γίνει μετά το καλοκαίρι. Όχι στο Νamos".

Μάλιστα... Θα δείξει λοιπόν...