Kristen Stewart: Προκαλεί ξυπόλητη και νυσταγμένη στο κόκκινο χαλί των Καννών [photos]

15.05.2018
Kristen Stewart: Προκαλεί ξυπόλητη και νυσταγμένη στο κόκκινο χαλί των Καννών [photos]
Δε "μασάει" η 28χρονη ηθοποιός μπροστά σε κανόνες και πρωτόκολα. Όταν κάτι την ενοχλεί το δείχνει ξακάθαρα χωρίς να λογαριάζει τίποτα!

Πρεμιέρα για την ταινία "BlacKkKlansman" χθες στις Κάννες και η Kristen Stewart περπάτησε στο κόκκινο χαλί σπάζοντας έναν από τους βασικούς κανόνες της διοργάνωσης του κινηματογραφικού Φεστιβάλ.

Εκτός του ότι ήταν νυσταγμένη και φαινόταν αφού ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε να χασμουριέται, εμφανώς κουρασμένη. προφανώς από το βαρύ πρόγραμμα των ημερών, η 28χρονη ηθοποιός άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό όταν αποφάσισε να βγάλει τα τακούνια της και να ανέβει ξυπόλητη τα σκαλιά του Palais des Festivals.

Δύο οι βασικοί κανόνες της διοργάνωσης: απαγορεύονται οι selfie φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί και όλες οι γυναίκες επιβάλλεται να φορούν ψηλά τακούνια. Η ίδια η Kristen βέβαια είχε αντιδράσει δημόσια σε αυτή τη δεύτερη "εντολή" από τη στιγμή που ανακοινώθηκε αλλά να που ήρθε η στιγμή να κάνει πράξη την αντίδρασή της αυτή.

Ιδού και οι αποδείξεις πιο κάτω, ενώ κάνοντας κλικ στον υπόλοιπο σύνδεσμο θα θυμηθείς και την περσινή εμφάνιση της Kristen στις Κάννες που είχε "σπάσει" το dress code του Φεστιβάλ.

#Monday mood: Kristen Stewart going barefoot on the #Cannes red carpet 🙌 Link in bio for more 😂

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie Claire (@marieclairemag) στις

#kristenstewart her poor. She seems to be lacking sleep. 😴

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ann 🏳️‍🌈 (@lgbtshirtusa) στις