Cindy Crawford: Έτσι γιόρτασε τα 20 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της

30.05.2018
Cindy Crawford: Έτσι γιόρτασε τα 20 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της
Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα και μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ που πρόσφατα γιόρτασαν την 20ή τους επέτειο.

Η Cindy Crawford και ο Rande Gerber παντρεύτηκαν πριν από 20 χρόνια, ξυπόλητοι και πανευτυχείς στο Μαλιμπού. Με την αφορμή της επετείου, η 52χρονη αειθαλής καλλονή θυμήθηκε τη μοναδική εκείνη στιγμή με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

O σύζυγός της, με τη σειρά του, ανάρτησε μια φωτογραφία από εκείνη την εποχή, όχι όμως από την ημέρα του γάμου και δεν μπορούμε παρά να υπογραμμίσουμε το πόσο ίδιες είναι η μαμά Cindy με τη 16χρονη κόρη του ζεύγους, Kaia. Ιδού και οι αποδείξεις.. Ποια η μαμά και ποια ή κόρη;

Το ζευγάρι γιόρτασε τη μεγάλη αυτή μέρα στο Nashville όπου τραγούδησε για εκείνους ο καλός τους φίλος Kid Rock ο οποίος λίγο νωρίτερα, όπως αποκάλυψε ο Rande τους είχε ετοιμάσει διάφορες λιχουδιές στο μπάρμπεκιου.

Για την ιστορία, να θυμήσουμε σε όσους έχουν ξεχάσει ότι πριν από τον γάμο με τον Gerber, η Cindy υπήρξε παντρεμένη με τον Richard Gere. Σε παλιότερη συνέντευξη μάλιστα είχε αποκαλύψει η ίδια γιατί είχε αποτύχει αυτός ο γάμος. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο να θυμηθείς.

Η Cindy και ο Rande έχουν ακόμη έναν γιο μαζί, τον 18χρονο Presley -στη φωτογρφαφία κάτω με τη διάσημη μαμά του. Όπως μπορεί εύλογα να συμπεράνει κανείς, και τα δυο παιδιά ακολουθούν καριέρα μοντέλου...