Υψηλή συνάντηση Kim Kardashian και Donald Trump στον Λευκό Οίκο: Τι συζήτησαν

31.05.2018
Υψηλή συνάντηση Kim Kardashian και Donald Trump στον Λευκό Οίκο: Τι συζήτησαν
Σε περίπτωση που κάποιος αναρωτιέται, να τονίσουμε ότι η φωτογραφία που βλέπετε δεν είναι προϊόν photoshop. Η συνάντηση αυτή όντως πραγματοποιήθηκε και τη σχετική ανάρτηση έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ στον λογαριασμό του στο Instagram.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε μόλις πριν από λίγες ώρες και έχει ήδη γίνει viral. Όπως και η είδηση. "Η Kim Kardashian συνάντησε τον Donald Trump στο Oval Office και συζήτησαν για τη μεταρρύθμιση των φυλακών αλλά και τη χάρη προς έναν παραβάτη ναρκωτικών την πρώτη φορά".

Ο ίδιος ο πλανητάρχης, ενημέρωσε τον κόσμο για αυτή τη συνάντηση ως εξής: "Ήταν υπέροχα που συνάντησα την Kim Kardashian σήμερα. Συζητήσαμε για την αναμόρφωση των φυλακών και τις ποινές".

H reality star πέρασε μια ολόκληρη ώρα στον Λευκό Οίκο με τον πρόεδρο Trump και τον γαμπρό του, σύζυγο της Ivanka, Jared Kushner ενώ στο πλαίσιο της συζήτησης εκείνη άδραξε την ευκαιρία να αιτηθεί τη χάρη της Alice Johnson, μιας 63χρονης γυναίκας που φυλακίστηκε με ισόβια κάθιρξη το 1996 για εμπόριο νακρωτικών και ξέπλυμα χρημάτων. Οι 15 συνεργοί της κατέθεσαν όλοι εναντίον της, αφήνοντάς τη μόνη ένοχη.

"Σήμερα [30/5/2018/] είναι τα γενέθλιά της και δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από την ελευθερία της αυτή τη μέρα", δήλωσε η δικηγόρος της γυναίκας, Brittany Barnett στην DailyMail, η οποία ήταν απόλυτα ενήμερη για τις προθέσεις της Kim Kardashian, η οποία με τη σειρά της έχει δει πολύ προσωπικά αυτή την υπόθεση. Δεν ήταν καθόλου τυχαία η ημερομηνία που επιλέχθηκε για τη συνάντηση, ούτε και το περιεχόμενο της συζήτησης.

Φαίνεται πως δεν πήγε χαμένη η προσπάθεια.

Με τιτιβίσματά της η Kim ευχαρίστησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ για τον χρόνο του υπογραμμίζοντας την ελπίδα της να εισακουστεί η παράκλησή της.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Trump για τον χρόνο του σήμερα το απόγεμα. Ελπίζουμε ότι ο Πρόεδρος θα δώσει χάρη στην κ. Alice Marie Johnson η οποία εκτίει ισόβια ποινή ισοβίων για μία πρώη μη βίαιη παράβαση ναρκωτικών"

"Είμαστε αισιόδοδοι ότι το μέλλον της κ. Johnson είναι ευοίωνο και ότι η ίδια -όπως και πολλοί ακόμη σαν εκείνη- θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή"

Αναμένουμε τις εξελίξεις..