Ο Άνθιμος Ανανιάδης μιλά πρώτη φορά on camera για τον "χωρισμό" του

31.05.2018
Ο Άνθιμος Ανανιάδης μιλά πρώτη φορά on camera για τον "χωρισμό" του
Το "σίριαλ" που αφορά στις εξελίξεις στην προσωπική ζωή του γνωστού ηθοποιού συνεχίζεται με τον ίδιο να κάνει τις πρώτες δηλώσεις σχετικά, στην κάμερα, πάντα, ιδιαίτερα διακριτικά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, ο Άνθιμος Ανανιάδης είχε αποκαλύψει τι είχε συμβεί ανάμεσα στον ίδιο και τη μητέρα του παιδιού του, Μαρία Νεφέλη και χθες επανήλθε με σχετικές δηλώσεις On camera.

Ο φακός "τσάκωσε" τον Άνθιμο και τη μητέρα του, Εύη Καραγιάννη σε θέατρο όπου είχαν πάει για να παρακολουθήσουν μια παράσταση και οι ερωτήσεις τέθηκαν και στους δυο.

Πρώτη απάντησε η κυρία Καραγιάννη, η οποία στάθηκε με τεράστια αξιοπρέπεια και αγάπη απέναντι τόσο στον γιο της όσο και στη 19χρονη σύντροφό του, τονίζοντας ότι πρέπει να κρατηθούν αποστάσεις ώστε να λύσουν μόνοι τους το όποιο θέμα.

Στη συνέχεια, μίλησε ο Άνθιμος, ο οποίος δεν επιβεβαίωσε τον χωρισμό, τόνισε ότι οι δυο τους συνεχίζουν να ζουν χωριστά καθώς ήταν επιλογή τους από την αρχή ώστε να βρίσκεται η Μαρία Νεφέλη κοντά στη μητέρα της για βοήθεια. Αναρωτήθηκε αρκετά συγκαταβατικά "για ένα unfollow χωρίσαμε;" ενώ μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι "Σε οποιαδήποτε ασυμφωνία χαρακτήρων, ή δυσκολίες μετά τη γέννα που περνά οποιαδήποτε γυναίκα μετά τη γέννα, οφείλουμε να έχουμε σεβασμό και είναι μία προσωπική στιγμή".

Ιδού όλο το ενδιαφέρον απόσπασμα, όπως προβλήθηκε από την εκπομπή Happy Day