H Rihanna χώρισε και ο λόγος είναι αυτός που δεν περιμέναμε να ακούσουμε ποτέ

04.06.2018
H Rihanna χώρισε και ο λόγος είναι αυτός που δεν περιμέναμε να ακούσουμε ποτέ
Κι εκεί που περιμέναμε τη Rihanna να… αποκατασταθεί, η είδηση του χωρισμού της από τον Σαουδάραβα επιχειρηματία Hassan Jameel, ήρθε να ανατρέψει τα πάντα.

Και πριν βιαστείς να κατηγορήσεις τον εκατομμυριούχο ότι πλήγωσε τη RiRi ύστερα από έναν περίπου χρόνο σχέσης, ήρθε η ώρα να μάθεις ότι ο χωρισμός ήταν δική της απόφαση. Και μάλιστα έχοντας κάτι το απίστευτο να παρουσιάσει ως δικαιολογία.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα του «MediaTakeOut News», όπου άνθρωπος του περιβάλλοντος της τραγουδίστρια αποκαλύπτει λεπτομέρειες της προσωπικότητας της Rihanna και του χωρισμού της από το τελευταίο της «θύμα».

Να λοιπόν πώς έχουν τα πράγματα.

Σύμφωνα με την πηγή που επικαλείται το δημοσίευμα, η Rihanna χώρισε γιατί… βαρέθηκε τους άντρες.

«Ήταν μία καλή σχέση, αλλά τώρα τελείωσε. Φυσικά η Rihanna είναι πληγωμένη. Αλλά αυτό κάνει πάντα: Παίζει με τους άνδρες. Απλώς τον βαρέθηκε. Βαριέται τους άνδρες μερικές φορές», διαβάζουμε, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «ο χαρακτήρας της δεν της επιτρέπει να βρίσκεται σε σχέση».

Κάτι που στέκει, αν σκεφτεί κανείς πως η εργασιομανία της δύσκολα θα της επέτρεπε να αφιερώσει τον χρόνο που επιθυμεί ένα αρσενικό.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να τη δούμε να αλλάζει γνώμη και να μας παρουσιάζει το νέο της αμόρε.

Όχι θα κάτσει να σκάσει…